Floyd napisao:Nije uopste retka situacija da u spicu na zapadnoevropskim putevima predjem u desnu i obidjem povecu kolonu pa se kad naidje kamion na kvarnjaka uguram u levu, obidjem kamion i posle opet vozim desnom...ko englez jbt

Apsurdno je da leva bude preopterecena a desna poluprazna

Nije to uopste apsurdno kad malo razmislis o tome.
U principu svi koji su u levoj bi da idu brze, ali ne mogu od onog ko je na celu kolone (tj svako zbog onog direktno ispred sebe) i u tom trenutku recimo obilazi kamion. Svako prati onog ispred sebe, da ide brze ne moze, jedino da preskoci one ispred. Sta je alternativa, da i pored toga sto bi da idu brze predju u desnu i pustaju sve redom da ih prolaze ili samo da drze levu i prate one ispred sebe. Zato desna logicno ostaje prazna i to nije nicija krivica vec logicna posledica voznje po pravilima koja je u ovom slucaju i najefikasnija kad bi je se svi pridrzavali.
E onda problem upravo nastaje kada neko skonta kako svi debili voze levom, leva zagusena a desna slobodna, onda se prebacis u desnu, krenes da obilazus sve redom i pri tom pravis jako ozbiljan prekrsaj i na kraju kada u desnoj nailazis na prepreku zbog koje se i stvorila kolona ubacujes se u levu i dodatno je gusis jer onaj iza tebe mora da koci kako bi uspostavio zeljeno rastojanje.
Dakle upravo to obilazenje kolone desnom trakom i jeste jedan od dva glavna razloga toga zasto je leva zagusena i ide sporije od desne.
Zato nema sile da nekog pustim da mi se iz desne ubaci ispred mene nakon sto me je obisao desnom stranom. A onima koji mi blicaju da se sklonim iz leve i nabijaju se kada pratim koloni bi lupao samare, povremeno ih strecnem time sto dodirnem kocnicu, a kad neko krene da obilazi sa desne dam desni migavac, i na to se strecaju debelo.