Dobro veče
Re: Dobro veče
I dalje ne vidim sto je to drugacija definicija guzve. Ja sam radio jedno vreme na 75km od kuce i ceo put (3 trake) sam vozio prosecno 20km/h u svakodnevnim guzvama... Prilicno frustrirajuce...
Guzve na autoputevima oko i izmedju velikih gradova su normalna pojava svuda ali opet kazem za mene je guzva kad se u obe trake krecu kolone malom brzinom. To sto neko zauzme levu dok je desna prazna, cini prekrsaj i navodi druge (vozace iz desne) da ga cine, nije guzva vec nasilnicka voznja.
Nikada mi nece dosaditi osecaj kad tek opran auto spakujes u garazu, a onda pocne kisa 

Apsolutno. Ja sad izlazim na kišu da vidim jel čemu onaj NanoGlax. Doduše, teško ću preći negde 50 do kafane, ali neka razlika mora da bidne.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Amsterdam alcoholics paid in beer for collecting litter Kazu dodje im jeftinije i imaju verne radnike 

Spustila se magla, ko mora da vozi neka pripazi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A ja danas ceo dan u autu...
Valjda ce do ujutro da se skloni, idemo za Italiju.
TT
TT
Mogućnost vraćanja viza ozbiljna
Do sada nisam davao znacaj ovakvim najavama ali sad nesto opasno smrdi...
Do sada nisam davao znacaj ovakvim najavama ali sad nesto opasno smrdi...
Srecan put svima
Jednom i ja da ostanem kod kuce kad je magla
Jednom i ja da ostanem kod kuce kad je magla

Ja sad dosao u Bg, magla je od Stepojevca do Bg, ali nije strasna, moze da se vozi normalno
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Jesam li ja omašio nešto ili sa dejtonke ne sme da se skrene prema brankovom mostu već mora okolo naokolo?
Ali ko do sad nije? 

Naravno da sme.
Znak ne gledam, ali imas lepo duplo isprekidanu liniju kod ostrvceta, da predjes u traku prema gradu.
Uostalom, jedina druga opcija je da ides skroz oko Hajata sto je ekstremno retardirano.
Znak ne gledam, ali imas lepo duplo isprekidanu liniju kod ostrvceta, da predjes u traku prema gradu.
Uostalom, jedina druga opcija je da ides skroz oko Hajata sto je ekstremno retardirano.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Jako retko sipam tamo, ali kao da je nekad moglo da se skrene i levo. A i boli brate mili, bulevar ti je tu na 5 metara a moraš da hvataš krugove okolo.