Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Crna Gora kolima

Post od Saša »

Ja bih ipak preko Žabljaka, 2.000 din troška manje u startu (bolje izjedi neko jagnje usput za te pare, tj. dodaj još malo :D), pravac NS-Šabac-Valjevo-Požega i tako dalje, pa u Prijepolju skrećeš za Pljevlja i Žabljak, prolaziš kroz Šavnik i pored Nikšića i tako dalje, na kraju se spuštaš dole u zaliv... I tim pravcem ima šta da se vidi, itekako, pogotovo kad dođeš na most na Tari i dalje do Nikšića, sva čula uživaju koliko je lep kraj... :)

p.s. Prednost varijante kroz Bosnu je niža cena goriva...
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Hvala,komšo!

Tesla 6.1
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Ako voziš na tng,za cenu zelenog kartona imaš goriva za više od pola puta.

t
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Ja idem cesto, doduse za Podgoricu nekad preko Zabljaka nekad preko Bijelog Polja. Ako cete na primorje mimo Bara i Ulcinja onda preko Zabljaka, plus sto se sad put ka Budvi radi pa su zastoji/obustava saobracaja ponekad. Put preko zabljaka je dobar, poslije Savnika malo smaraju krivine al brzo to prodje.
U Srbiju idem preko Cacka jer u Valjevo su me vec 2 puta htjeli kaznit pa necu vise haha, plus preko Divcibare ili kako se vec zove ona suma i planina sta li kuda se prolazi dje moras da gmizes polako i dusa ti ispane od krivina a i ponedje put uzak i los neka. Jes manja guzva ali zalud.
Kroz Bosnu ne idem zbog zelenog (neko auto ima neko ne al nebitno) ali iz mog i vecine drugova loseg iskustva sa policijom
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Preko bosne je put Ok samo je putarina 10-20 e zavisi od policajca
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nije tacno, bas je ruzno to sto si napisao !! U RS sam nekoliko puta godisnje i nikada mi se to nije desilo !
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Teško kroz Bosnu, da se prođe bez reketa od 10€. Spremiš i ćutiš
Nije ni Crna Gora bolja. Ako nemaš spremno, oduži se putovanje :kezo:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ja opet kazem da to nije istina, vozim po Bosni verovatno vise nego vi. Svakako bi trebalo postovati propise jer tamo policija za razliku od nase radi svoj posao.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Potvrđujem. Od bilion prolazaka kroz Bosnu samo su nam 2 puta uzeli "putarinu" i oba puta smo bili uhvaćeni u debelom prekoračenju. Osim toga nikada nismo ni zaustavljani u redovnoj kontroli ili čemu god...

Sam put je nemerljivo bolji nego put preko Užica i Prijepolja. Pod bolji mislim na bolji asfalt bez rupa i sa svom potrebnom signalizacijom, nema gužve i nema jurnjave. Sam kraj (posle Goražda pa preko Foče) je nekada bio težak za vožnju ali kažu da je i to od nedavno sređeno.

Ćevape i/ili ja'njetinu usput da ne poredim sa nekom sa ove strane Drine, da se ne lažemo ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

A treba videti i Trebinje!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kezo:
Trebinje, Trebinje - kad me vidiš...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Malopre se setih citata :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Ogi napisao:Nije tacno, bas je ruzno to sto si napisao !! U RS sam nekoliko puta godisnje i nikada mi se to nije desilo !
Ogi, ja sam platio tu putarinu, spreman sam bio na to, i ne pogađa me, bili su baš prijatni policajci i meni to nije nikakve slabe uspomene pustilo, zato nisam to mislio kao negativno, ali jebiga, dosta se to događa,...
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Prvo cim si dosao u tu situaciju znaci da si napravio prekrsaj. :) Da li bi vise voleo da si morao da ides u najblizi grad da platis kaznu ili da ostanes bez dozvole ? Znaci dobro si prosao. :) I tamo stvarno ljude rade svoj posao, radari su svaki cas.
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Ma rade top, pravda za saboracajce!

Moje licno iskustvo je negativno a i bio sam kad su lagali za brzinu (stariji covjek vozi koji nikad 60 nije presao) itd tako da nebitno. Nije da toga nema i u drugim drzavama okolo ali svaka situacija do sad mi je bila negativna i nista pohvalno od nijednog prijatelja nisam cuo za Bosansku policiju
Odgovori