Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Ne brže od života!

Post od Kuzmanovic »

Ja sam ubedjen da je to raskrsnica o kojoj prica Trojanac. Poslovni centri, kao i Uradi Sam, Vip itd. su sa desne strane slike, ova slika "gleda" u pravcu Tehnicke Skole(MOC), a levo je Delta City i izlaz na raskrsnicu sa Jurija Gagarina.
Inace, mnogo za*ebana raskrsnica, ne znam sto ne postave tu semafore.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Dal' je to ovo?
Muftija Jusufspahić kroz stop naleteo na majku s blizancima
http://www.kurir-info.rs/muftija-jusufs ... nak-438953
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

To je izgleda to... 407 i Tojota..
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jeste, to je to. :doubleup:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Day Walker napisao:Bice ova Toyota dobar i povoljan polovnjak, kad ga doteraju ovi iz Sapca...
Odradila je ona posao za desetku... :doubleup:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Svaka čast Tojoti, klinci i mama nepovređeni, hvala Bogu...
Nego, niko ne javlja kako nam je muftija :-|
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

To je ta raskrsnica... Samo sam ja gledao iz drugog ugla...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Malopre mi je neko nudio da potpišem peticiju da se tu ugradi semafor. Rekao sam im da ću potpisati kad budu tražili kružni tok.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

nuk napisao:Sto? Nije valjda jos tamo :crnjak:

Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
:mrgreen:

Tu na ulazu stalno srecem jednu babu koja ide jedno metar od ivice puta,plus je u onoj pazovackoj (slovackoj) nosnji sa suknjom sirine 1,5 metar,pa jos kad nekad gura bicikl... znaci baba napravi totalnu pometnju! :D
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

NexT napisao:To je ta raskrsnica... Samo sam ja gledao iz drugog ugla...
Ta rasksrnica je ocaj zivi. Oni sto imaju prvenstvo voze preko 80, ovi sto imaju STOP, ne staju, jezim se kad moram tuda da prodjem a cesto idem jer mi tu posao pa kad idemo do Dcityja tuda prolazimo. Kad sam testirao Opel Merivu, ovaj baja iz Opela je nagazio tuda preko 100. Ja gledam i samo cekam da nas neko oduva. Svi jure tuda a ne znam zasto. A raskrsnica je debilna da debilnija ne moz biti.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ta raskrsnica plače za semaforom.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ne semafor. samo lepo sredjen kruzni tok. :doubleup:
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Zbog izazivanja udesa u kojem je Katarina A. (33) lakše povređena, a jedan od njenih dvogodišnjih sinova zadobio posekotinu na usni, beogradski muftija Muhamed Jusufspahić (44) bi mogao da odgovara za ugrožavanje javnog saobraćaja, kaže za “Blic” beogradski advokat Miroslav Marinković.

Slika

Muftija bi mogao da bude osuđen do godinu zatvora, pod uslovom da nije bio pod uticajem alkohola, da je imao vozačku dozvolu i tehnički ispravno vozilo, da je u udesu bilo samo lakše povređenih i ako se na sudu dokaže njegova krivica. Ukoliko ranije nije bio osuđivan niti prekršajno kažnjavan, tužilac bi mogao da u dogovoru sa okrivljenim koji prizna krivicu odredi sumu koju ovaj treba da uplati u humanitarne svrhe i koja ne može biti manja od 40.000 dinara. Po uplati te sume, krivični postupak se obustavlja i tretira se kao da nije ni vođen - objašnjava advokat Marinković.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/346023 ... na-zatvora

Šta ti je Srbija. Prođeš kroz STOP, udariš automobil sa ženom i dvoje dece, daš 350e i puj pike ne važi.

- Na sreću, unuci su bili u sedištima za decu, a snaha je bila vezana, pa joj se otvorio i vazdušni jastuk. Najverovatnije da se čovek zaneo jer, kako mi je rekla, nije čula da koči. Seća se da je istrčala iz vozila, izvukla decu. Rekla je i da je muftija bio korektan, da nije znao šta ga je snašlo i da joj je pomogao sa decom - kaže za “Blic” M. A., svekrva Katarine A.

Toliko o tome koliko je nepotrebno vezivati se u gradu i koliko nije neophodno da dete bude uvek u sedištu i uvek propisno vezano.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

I sreca sto je Avensis jedan od najboljih na pole testu bezbednosti. Pogledajte udarac. Ovde se pokazuju i svi zastitni sistemi i zasto se bas NCAP testira pri ovakvim brzinama (najcesci broj udesa).

Zeni svaka cast sto je sigurno savestan vozac i deca su bila propisno u sedistima i obezbedjena kao i ona sama.

Muftija, sve jedno i ako je bio korektan posle udesa, kriv je da krivlji ne moze biti - prolazak kroz STOP znak je jedan od najgorih prekrsaja u saobracaju, a ako se izvuce sa tih 40.000 onda nemam reci za nase sudstvo. Obican gradjanin bi vec bio u zatvoru.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slazem se. Ne zato sto je muftija, vec da je bilo ko.
Da je bio neki Yugo, verovatno bi bilo i tezih posledica. Svi se kaju kada naprave udes, kao i on, normalan je covek.
Ipak, Zakon mora biti isti za sve.
Odgovori