@trojanac Mozda nije mislio na tebe da ćeš bolje živeti, vidis da cim se razmislja i o RR sportu da se bolje živi . Sad je priča da ce se bolje živeti 2016. god ili sto bi naš prost narod rekao " Ne lipši magare do zelene trave."
Poslednja izmena od Piros u 21 Nov 2014, 08:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa dobro ti ako mislis da je bivsa vlast donela neku promenu u ovoj drzavi i nesto dobro za 12 godina ti slobodno glasaj za DS ili koga vec drugog iz te ekipe
Kakvi god bili prethodni, oni bi u svojoj "plus koloni" imali šta da napišu za razliku od ovih tvojih koji nemaju NIJEDAN plus da napišu.
Ja jednostavno svima volim da dam sansu, necu nikoga da pljujem za ovak kratak period...
Čisto da podsetim da je "nova vlast" na vlasti već 2,5 godine i to nije kratak period. Šansa im je ukazana i nisu je iskoristili. Smešno je njihovo detinjasto spinovanje da su uvek na nekom novom početku i traženje nekih novih šansi, "jahanje na aferama" kojima kupuju vreme...
Pavle niti moje znanje zavisi od broja postova, niti neko moze da me primora na bilo sta. Sa forumasima delim informacije koje ja zelim, onaj ko treba da zna, zna vise o meni. A ako bilo kome to smeta, tu je administracija da reaguje. U prethodnom postu dala sam ti prijateljski savet. Forum pratim i redovno citam teme koje su mi interesantne.
Pavle tragično je što ti sa 3 ispita do kraja PF ne razumeš Ustav, koncept privatnog prava, saglasnosti volja... to su najosnovnije stvari. Da razumeš sve napisano ni u ludilu ne bi mogao da kažeš da je notarijat uveden kako treba.
Nije pitanje da li su notari potrebni. Jesu. Pitanje je šta oni treba da rade. Tu je problem.
Drugi problem je kako su uvedeni. Uvedeni su tako da će se sve raspasti pre ili kasnije jer su nelegalni i cela priča o notarima će se završiti kao i reizbor sudija iz 2010. Pašće na procesnim razlozima.
Da ti nije neko u kući notar kad ih toliko braniš? Drugo objašnjenje nemam.
Voju Stanimirovića pozdravi u moje ime. Nisam ga dugo video.
member napisao:Jel istina da se Alek razveo i od ove nove žene Tanje Đ.? Svi se sjećamo tajne svadbe prošle godine.
Kako može da se razvede, kad se nije ni oženio
Heinz napisao:
pavle napisao:Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali... Isto mislim da je strajk prosvetara ne opravdan, mislim razumem ja da je smanjenje plata udar na kucni budzet, ali jednom je morao da se povuce rez, ne mozemo doveka da trosimo ono sto nemamo.... U drugu ruku mislim da su ovi strajkovi uglavno instrujisani, da bi se sto vise izazvala sto nestabilnije stanje u zemlji... ps Ljudi su kod nas za reforme dok se ne udari po njihovom dzepu, ali rez je morao jednom da se povuce, da ne bi dozivele bankrot...
U ovom trenutku je skoro sve od medija pod kontrolom (i Blic), informacije se doziraju kako je vođi potrebno, vlast godinama jedno priča, drugo radi (a treće misli), i od reformi nema ništa, već se pljačka kako se stigne...
Možda to ne vide ljudi koji sede ispred TV i gledaju vesti iz sata u sat, ali ko iole ima veze sa državnim firmama i sl. zna o čemu pričam.
Nažalost, mi koji smo sa druge strane kosmosa, moramo da promenimo lokaciju da bi nam bilo bolje, jer ovde 'leba nema.
Ako ćemo pošteno upravo je nova vlast najveći spin majstor. Isti taj AV se baškario u svom stanu 1999 god kao ministar informisanja dok su moji drugari poginuli u bombardovanju RTS-a. Danas verovatno tvrdi da i tad nije bio u vlasti, ali je dobro znao da mu pripada stan od države zato što je ministar .
Pazite svi su isti a to je jer je sistem slab pa svi zloupotrebe svoj polozaj za licno dobro. Politicar je zanimanje a narod se pusti na cekanje jer dok nesto ceka je miran ...
Svi jaki privatnici u srbiji su u vezi sa politikom na ovaj ili onaj nacin. To je prostor za korupciju jer ne postoji pravo trziste i potraznja je mala velika i skupa birokratija pa korupcija resava te probleme. Banke su deo uzimanja laznih kredita garancija. Jerkovic beko miskovic karic djuraskovic svi su politicki bogarasi koji su zloupotrebili los sistem za svoje dobro i ekstremno bogacenje na lnarodu zbog formiranja monopola u raznim oblastima potrosnje...
Nema tu zdravog mesa
dona napisao:Pavle niti moje znanje zavisi od broja postova, niti neko moze da me primora na bilo sta. Sa forumasima delim informacije koje ja zelim, onaj ko treba da zna, zna vise o meni. A ako bilo kome to smeta, tu je administracija da reaguje. U prethodnom postu dala sam ti prijateljski savet. Forum pratim i redovno citam teme koje su mi interesantne.
E vala, ume imenjak da izabere, nije ni on mutav
Inace, +1
Pajo, ne bih ja iskljucivao tu opciju, odjednom se menja Alfa za Range-a, bas sada kada su notari zgrnuli pare
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.