Dobro veče
Re: Dobro veče
Laprdamo u Rakhilovoj. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kazem ja, kod mene uvek quality sprdnja - gde su mladi, tu je I sala 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ae matorac, miran.
Dobro je, nije jos matoran 

- Rakhil
Ja sam ti, moj Legolase, mlad u dusi, to je bitno. A ti mi jesi shuknuo profesorski u mojoj temi, al to ne znaci da sad smes da pustas mooda po forumu, ili ces biti propisno kaznjenNexT napisao:Ae matorac, miran.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Video sam Aventadora malopre u okolini hotela Jugoslavija - novi Mercator. Au kakav zvuk, kakva pojava!

predugo sam vas pustio da se kurobecate, red se mora znati. Cak sam pao na trece mesto spamera. Jos i Floyd da me prestigne, i cao mojoj karijeri...Rakhil napisao:Ja sam ti, moj Legolase, mlad u dusi, to je bitno. A ti mi jesi shuknuo profesorski u mojoj temi, al to ne znaci da sad smes da pustas mooda po forumu, ili ces biti propisno kaznjenNexT napisao:Ae matorac, miran.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
NE pali se, svi te pustaju zato sto si najmladji clan foruma 

- Rakhil
Au, fakat. Evo jos koji mesec i ja cu prebacim 2000 postova, ne zna se red vise na ovom forumu...
Osnova svake prozivke mora da bude delimicno istina, bolje zaboli. Video si primer sa Rakhilom u njegovoj temi. Ne mozes to tek tako, amaterski...Gaginh0 napisao:NE pali se, svi te pustaju zato sto si najmladji clan foruma
Jes pa da tovare mene umesto tebe, neka hvala...praticu te na bezbednom odstojanjuNexT napisao:Cak sam pao na trece mesto spamera. Jos i Floyd da me prestigne, i cao mojoj karijeri...

A i ja ga bas preterao...clan sam na svega 3 foruma a samo na ovom aktivan pa ni manje ni vise nego u top 5 spamera

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kontam da sam ja najmladji, '92. 

Pa ima par ljudi, ja nemam nameru da imenujem 
Uros nije, ni Walker.

Uros nije, ni Walker.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne boj se! Za nas si ti jedina Spamella.NexT napisao: predugo sam vas pustio da se kurobecate, red se mora znati. Cak sam pao na trece mesto spamera. Jos i Floyd da me prestigne, i cao mojoj karijeri...

Širim haos!