Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Paja »

Reko gazda da moramo da štedimo da bi nam bilo bolje. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

:)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

ivancho napisao:Da malo smirimo situaciju. Čisto da se vidi kolika je kriza. Čak su i Islere krenuli da manjkaju :D
Slika

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Nista im vise nije sveto :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Upravo to Milose. :losevidim:

@nikaragva ma sreca njihova da nisam "kao" na rezimu bez slatksia inace ne bi videli ni kutiju :D
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Kaze Pavle znam ja da je prosvetarima tesko, udarac na budzet, ali vreme je da pristedimo, evo ja umesto Alfe kupujem RR. Da, da, znam to nema nikakve veze, ti mozes da zamislis kako je njima sa 40k mesecno, pogotovo ako izdrzavaju porodicu, prosao si kroz to.

Imao sam drugara u srednjoj, koji je imao misljenje da su svi koji nemaju bagra koja ne zeli da radi. Inace to je bila prva polovina devedesetih.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od pavle »

Dusan napisao:Bez zelje da se ukljucujem o pricu oko vlasti i stanja u drzavi moram da napisem koliko ovde ima ironije.

Covek zavrsava pravni fakultet, skoro pa nepismen, isao u jednu od 5 najboljih gimanzija u zemlji (WTF?), mama i tata kupuju auto (statusni simbol), prica o vlasti i ministrima bez i jednog argumenta, iznosi stavove o pravosudju, a skroz mu je ok sto ortak vozi pijan (jbg, dobro vozi), samo fali funkcija u buducnosti i eto nas na temi zasto je srbija tu gde jeste.

Pavle, stvarno nemam nista licno protiv tebe i voleo bih da ostanes na ovom forumu i nastavis da pises, ali nekih stvari moras da budes svestan.
Vec sam objasnio ne znam u kojoj temi da je to za voznju u pijanom stanju bilo vise u saljuvom kontekstu... Roditelji mi kupili statusni simbol????????? Molim te objasnimi kako su kola, pogotovo moja statusni simbol, kada su ona sredstvo da nam svima olaksaju zivot....

Urose upravu si to sam u par navrata napisao, zato sto lik tvrdi da sam nepisemen, jer stvarno dosta gresim kada su uzmem brzo da kucam, a pogotovo preko tt, pa sam samo rekao liku da ja zbog toga sto sam dotle stigao nmg da budem nepismen... Ja sam pricao za N.Selakovica, a sto se tice Sime Avromovica to je najgori dekan u istoriji pravnog....
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Pročitaj Pajin post malo je iza. Pa sedi razmisli.
Nepismenost je stanje duha. Pročitaj tekst Slobodana Jovanovića - Poluintelektualac.
Huawei P6 TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 21 Nov 2014, 09:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ma imas mnogo toga sta treba da procitas
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

*Da si procitas.
Poslednja izmena od ftj u 21 Nov 2014, 09:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Tipičan primer poluintelektualca. A slažem se Mc.
Moje najveće razočarenje na fakultetu je to što pola ljudi koje sam tu video ne pere ruke posle pisanja, to vidiš kad udjes jednom u wc. Gde su onda ostale navike i maniri. Svaka budala može da završi fakultet, to je najveće razočarenje.
Huawei P6 TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 21 Nov 2014, 10:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pavle presao zivot na insane.
Ili je clan GO.Ili mu je neko iz porodice clan GO ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Vidim da su se pominjali notar pa bi se ogradio na tu temu.

Za mene su notari skroz pozitivna stvar, priznjem da nisam dublje ulazio u analizu predloga zakona i ne znam na koje konkretno stavke se zale advokati i narod ali posmatrajuci iz prakse meni su notari jako olaksali poslovanje od kada su uvedeni u CG.

Posto svake godine overavam dosta kupoprodajnih ugovora (uglavnom nekretnine), vec mi je bilo mucno da svaki put idem u sud i izgubim nekada i po 3-4 sata u onoj cekaonici da bi dobio jednu overu. Ovo sa notarima je sama pesma, odnesem mu papire i zakazem termin, dodjemo i sve zavrsimo za 5min.
Druga prednost je sto ne moze da me vrati zbog neke gluposti jel tokom zakazivanja vec uzme kompletan predmet i odmah mi kaze ako mi nesto fali da mu dopunim dokumentaciju bez povonog cekanja u redovima, i kada dodjemo na overu to je samo formalnost.
Sledeca prednost je sto notar ipak nece overiti svaku glupost zato sto je i licno odgovoran, tako da nije moguce kao u sudu overiti sta ti padne na pamet pa posle svi mogu imati problema. Ovako notar ujedno odradjuje i posao "zastite" svih stanaka i unapred im objasni sve rizike podpisivanja odredjenog ugovora, sam doda neke clanove za koje mislim da fale i da ce zastititi stranke u slucaju spora..... Ovim se izbegava da jedna stranka koja je bolje pravno podkovana ili ima advokata napravi ugovor koji ce u slucaju spora biti vise prilagodjen njemu....
Sto se cenovnika tice, iskreno nisam primetio da me nesto znacajno vise kosta nego u sudu. I tamo sam imao tabelu sa troskovima overe isto kao i kod notara. Desi se da neku overu platim 100eur a eto bas pre nekoliko meseci sa platio za overu ugovora oko 3.000eur, ali boze moj toliko bi me odrapili i u sudu.

Tako da sve u svemu, sa moje tacke gledista notari su jedna pozitivna stvar koja olaksava poslovanje.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

http://fenomeni.me/slobodan-jovanovic-s ... urce=pubv1

'školska diploma, kao ulaznica u svet inteligencije, dala mu je suviše visoko mišljenje o samom sebi'

Pavle, ovo se tebi dešava.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Fakultet i ne treba da zavrsi svako. Sta ce to ljudima koji se ne bave naukom, razvojem i slicno

Nego ova usrana drzava sa usranim partijskim kadrom i negativnom selekvijom 30 godina unazad, neznalice bezobrazne parazitske, su stvorile taj trend zaposljavanja u drzavnim firmama, i unistavaju zivote milionima
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Antiću, sunce li ti krvavo..... :glavomuzid:
Odgovori