Paja napisao:Pavle tragično je što ti sa 3 ispita do kraja PF ne razumeš Ustav, koncept privatnog prava, saglasnosti volja... to su najosnovnije stvari. Da razumeš sve napisano ni u ludilu ne bi mogao da kažeš da je notarijat uveden kako treba.
Nije pitanje da li su notari potrebni. Jesu. Pitanje je šta oni treba da rade. Tu je problem.
Drugi problem je kako su uvedeni. Uvedeni su tako da će se sve raspasti pre ili kasnije jer su nelegalni i cela priča o notarima će se završiti kao i reizbor sudija iz 2010. Pašće na procesnim razlozima.
Da ti nije neko u kući notar kad ih toliko braniš? Drugo objašnjenje nemam.
Voju Stanimirovića pozdravi u moje ime. Nisam ga dugo video.
Ja ne branim notare, cak i dosta prijatelja mojih roditelja su advokati i dosta advokata bi da radi ne slaze se sa strajkom i sa pojedincima prepunih para koji ih huskaju zarad svojih interesa i interesa drugih..
Ps Vec sam napisao da je moja kuca, pogodjenja jos solidarnim porezom pocetkom godine, tacnije moja majka, Ja bih prvi trebao da pljujem vlast, ali sam svestan da je neko godinima povecavao plate i zaduzivao se da bi pobedjivao na izborima i da je jednom moralo da dodje na naplatu...