Day Walker napisao:Bolje Stefana, jos uvek je novembar

Послато са GT-N7100
Day Walker napisao:Bolje Stefana, jos uvek je novembar
pavle napisao:hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje
Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....
Grujic napisao:Trol ili bot je onaj koji nešto piše u tralalala stilu bez argumenata kao što pišeš ti, te priče tipa treba ovo, izdržimo ovo, pa ja sam prvi oštećen ali eto podržavam su šuplje ako ništa malo konkretnije ne obrazložiš...
Kad bi napisao nije opravdan štrajk zbog 1, 2, i 3, a zahtevi nisu osnovani zbog toga i toga, notari su na dobar način uvedeni jer se tako dobije to i to a ne gubi to i to. Tada ne bi bio trol, samo ne bi ni bio u pravu jer je ova pria već pisana i činjenice su više puta iznošene na sve strane.
Ivan napisao:Day Walker napisao:Bolje Stefana, jos uvek je novembar
Послато са GT-N7100
OVO SAM NAPISAO NA POCETKU !!!Grujic napisao:Trol ili bot je onaj koji nešto piše u tralalala stilu bez argumenata kao što pišeš ti, te priče tipa treba ovo, izdržimo ovo, pa ja sam prvi oštećen ali eto podržavam su šuplje ako ništa malo konkretnije ne obrazložiš...pavle napisao:hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje
Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....
Kad bi napisao nije opravdan štrajk zbog 1, 2, i 3, a zahtevi nisu osnovani zbog toga i toga, notari su na dobar način uvedeni jer se tako dobije to i to a ne gubi to i to. Tada ne bi bio trol, samo ne bi ni bio u pravu jer je ova pria već pisana i činjenice su više puta iznošene na sve strane.
pavle napisao:... Isto mislim da je strajk prosvetara neopravdan, mislim razumem ja da je smanjenje plata udar na kucni budzet, ali jednom je morao da se povuce rez, ne mozemo doveka da trosimo ono sto nemamo....
Stefana obavezno, on ga je doveo na ForumDay Walker napisao:Bolje Stefana, jos uvek je novembar