Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Ivan »

Day Walker napisao:Bolje Stefana, jos uvek je novembar :kezo:
Slika

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Laki021 »

pavle napisao:
Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje :x
hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...

Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....

Vidi ovako, i ti malo kenjas, a i ovde ima previse advokata da bi bilo objektivnosti :) Te je konstruktivna diskusija nemoguca :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao:Trol ili bot je onaj koji nešto piše u tralalala stilu bez argumenata kao što pišeš ti, te priče tipa treba ovo, izdržimo ovo, pa ja sam prvi oštećen ali eto podržavam su šuplje ako ništa malo konkretnije ne obrazložiš...

Kad bi napisao nije opravdan štrajk zbog 1, 2, i 3, a zahtevi nisu osnovani zbog toga i toga, notari su na dobar način uvedeni jer se tako dobije to i to a ne gubi to i to. Tada ne bi bio trol, samo ne bi ni bio u pravu jer je ova pria već pisana i činjenice su više puta iznošene na sve strane.
:plusone: :bravo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

@ Pavle i Laki
Učite od starijih i pametnijih viewtopic.php?f=25&t=266&start=2160#p351169
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

A lepo ja kažem da Alfa 159 nije prava Alfa... :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Nego zamaskirana Insignija. :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Mnogo tu ima švapskih prstiju umešano... :) ...već drugi na forumu kome bi trebalo komisijski oduzeti vozilo :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo: :kezo:

Ivan napisao:
Slika

Послато са GT-N7100

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Grujic napisao:
pavle napisao:
Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje :x
hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...

Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....
Trol ili bot je onaj koji nešto piše u tralalala stilu bez argumenata kao što pišeš ti, te priče tipa treba ovo, izdržimo ovo, pa ja sam prvi oštećen ali eto podržavam su šuplje ako ništa malo konkretnije ne obrazložiš...

Kad bi napisao nije opravdan štrajk zbog 1, 2, i 3, a zahtevi nisu osnovani zbog toga i toga, notari su na dobar način uvedeni jer se tako dobije to i to a ne gubi to i to. Tada ne bi bio trol, samo ne bi ni bio u pravu jer je ova pria već pisana i činjenice su više puta iznošene na sve strane.
OVO SAM NAPISAO NA POCETKU !!!

Ne znam da li da se upustim u ovu diskusiju vezanu za Advokati vs Notari, da opet ne ispadnem ovak ili onakav:D Samo necu reci da smatram da je strajk advokata (ako znam mnogo advokate i razumem da je advokatima, koji rade parnice pretezno, bas udareni po dzepu ) opravdan. Notarstvo je moralo u jednom trenutku moralo da za zivi, Srbija se kroz svoju istoriju vec susretala sa Notarstvom, a i sve moderne zemlje imaju gore pomenute, naravno nigde oni nemaju ista ovlascenja.... Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali... Isto mislim da je strajk prosvetara neopravdan, mislim razumem ja da je smanjenje plata udar na kucni budzet, ali jednom je morao da se povuce rez, ne mozemo doveka da trosimo ono sto nemamo.... U drugu ruku mislim da su ovi strajkovi uglavnom instruisani, da bi se sto vise izazvalo sto nestabilnije stanje u zemlji... ps Ljudi su kod nas za reforme dok se ne udari po njihovom dzepu, ali rez je morao jednom da se povuce, da ne bi doziveli bankrot... Ispravio sam malo pravopisne greske ima jos mnogo ali mrzi me:D orignal imas na par stranica unazad

Ali Vladapetr se razume u sve od zakona o potrosacima ( za koji smatra da je za kompleksase ) do pravosudja... Sve covek zna, mislim da bi on trebao da nam bude premijer:D
Poslednja izmena od pavle u 21 Nov 2014, 12:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Slika

:rofl:

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ako već nećeš javno beležništvo onda je pravilno notarijat a ne notarstvo. I i dalje nema ni jednog argumenta ni pro ni kontra bilo čega.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

pavle napisao:... Isto mislim da je strajk prosvetara neopravdan, mislim razumem ja da je smanjenje plata udar na kucni budzet, ali jednom je morao da se povuce rez, ne mozemo doveka da trosimo ono sto nemamo....

Slazem da ne mozemo da trosimo doveka nesto sto nemamo i stvar je vrlo jednostavna.
Ali ovo sad resenje je:
1. nemamo para da trosimo i dalje kao budale
2. uzecemo ih od nekoga
3. nastavimo da trosimo ko budale

I ko je sad tu budala? :D
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Omasio si ceo fudbal.
I uopste mi nije jasno zasto se ovde njih 10-orica zamlacuju s tobom. I stvarno nije u redu da pisas uz vetar.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Stefana obavezno, on ga je doveo na Forum :kezo:
Never Say Never Again
Odgovori