Dobro veče
Re: Dobro veče
I da mu istrljaš leđa. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Da mi masira stopala 

Rodio si se bolestan u glavu, sta je novo?Rakhil napisao:Aj dodji sutra na kafu, bolestan sam i dosadno mi je, taman da mi pricas dogodovstine

Vidis kako Paja zna sve fore iz Padinjaka, pa ih ovde plasira...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tvoja spam tema je na strani 666 trenutno. Ja odoh da spavam da me ne snadje neko prokletstvo sto i ostalima savetujem
Tako sam ponosan. Moje mezimce od teme dotrcalo do 666. 

Sad moze lock & brissNexT napisao:Tako sam ponosan. Moje mezimce od teme dotrcalo do 666.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro vece. 
http://www.f1today.net/en/news/dacia-li ... ith-kolles

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

http://www.f1today.net/en/news/dacia-li ... ith-kolles

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ljudi, što nam se Peđa naljutio? ne piše odavno ali posećuje forum... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gotovo sam siguran da nije imao nalepnice.elMaestro napisao:Bio pre i kod nas na prodaju jedan Initiale, isti potpuno, samo felne druge.methane.master napisao:Čekaj... ovaj ili ova?
A Cliju od opreme fali samo teleport modul.Malo sam pospan, ali nešto mi čudno mnogo opreme za Clio2.
BTW. Videh ovde kod mene crveni Clio 3 RS.
Sent using Tapatalk
Methane, ima li taj crveni R27 nalepnice? Videh jednog u D. Tucovica, brutalan je, cini mi se da je imao R27 nalepnice, ne znam je li fakeili pravi R27.
Ovo je bio tip oko 50-ak godina, delovao je kao da jede masan burek u kolima.dragan napisao: @methane - crveni rs197 je cesto tamo kod mene ispred garaze, vlasnik sedi i pika karte u kaficu...

@Rachella & Spamella

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Šta su ti radili?NexT napisao:Ja zamalo da poginem na Kosovu, a vi se je*ite.

EDIT: videh posle da je vozilo iz pratnje imalo čukanje. A ni u Zagreb neću ići dok budem morao da pokazujem pasoš ili ličnu kartu na "granici". Za mene je to sve moja zemlja. Od Vardara pa do Triglava.
Poslednja izmena od snork u 19 Jan 2014, 23:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
- TheWickerMan
Ja ću na Kosovo u četvrtak najverovatnije... next, čuo sam da se na Rudnici ne plaća osiguranje, jel' istina?
Ma nebitno, nista strasno. Lik se zakucao u auto ispred mene. Tacnije udario ga u levi far i otkinuo mu pola leve stranice. Srecom opet, dzip je, pa nikom nista od njih. Ja samo zgazio pun gas, i nisam ni gledao u retrovizor. Al da sam bio blize njemu, instalirao bih mu se u dupe.snork napisao:Šta su ti radili?NexT napisao:Ja zamalo da poginem na Kosovu, a vi se je*ite.Ja tamo ne idem pre oslobođenja...
EDIT: videh posle da je vozilo iz pratnje imalo čukanje. A ni u Zagreb neću ići dok budem morao da pokazujem pasoš ili ličnu kartu na "granici". Za mene je to sve moja zemlja. Od Vardara pa do Triglava.
Wicker, ja nemam pojma kako se zove prelaz. Od Kraljeva prema K. Mitrovici. Nisam nista placao.
- TheWickerMan
To je Rudnica. Na Merdarama kod Kuršumlije se plaća, 20e za 7 dana,kao osiguranje a ovde jok. Tman da uštedim
Hvala 

Brojutro.
Zna li neko kome može da pripada ekipa discovery, e36 i G klasa sa rotacijama? Pretpostavljam da je BIA i hoću da im pišem protestni mail pa da budem siguran.
Prolazim sajam i idem ka gradu u srednjoj traci i iz pravca bigza se uključuje pomenuta ekipa, prvi land rover zauzima skroz desnu traku a drugi bmw koji mi bukvalno preprečuje put u trenutku kad se krećem bar 60 km/h i baš u tom trenutku pali zvučnu signalizaciju. Kočim iz sve snage i na kraju sam morao da skrenem u skroz levu traku i bukvalno ga izbegnem u milimetar. Nisam čak stigao ni da sviram koliko je bila napeta situacija...
Zna li neko kome može da pripada ekipa discovery, e36 i G klasa sa rotacijama? Pretpostavljam da je BIA i hoću da im pišem protestni mail pa da budem siguran.
Prolazim sajam i idem ka gradu u srednjoj traci i iz pravca bigza se uključuje pomenuta ekipa, prvi land rover zauzima skroz desnu traku a drugi bmw koji mi bukvalno preprečuje put u trenutku kad se krećem bar 60 km/h i baš u tom trenutku pali zvučnu signalizaciju. Kočim iz sve snage i na kraju sam morao da skrenem u skroz levu traku i bukvalno ga izbegnem u milimetar. Nisam čak stigao ni da sviram koliko je bila napeta situacija...