Veličina fajla je razlog zašto to kažem a i kvalitet zapisa je malo gori nego kod mene tj. tu je negde kao kada ja stavim na "normal" (osnovno fabričko podešavanje) ... ja pored toga imam i "low" (nije me interesovao pa i ne znam kako izgleda tj. koje je veličine fajl) i "high" (tada mi je zapis 40% veći ali i očito kvalitetniji).
Evo ti jedan primer kvaliteta snimka na "high" podešavanju: pogledaj masku hladnjaka kamiona, vide se listići samog hladnjaka a i registracija se jasno vidi ... udaljen sam jedno 10-12m od kamiona (ako ne grešim?), snimano iz ruke a ovo što vidiš je jedan frejm iz snimka (uvežen u Photoshop, bez obrade, snimljen kao .jpeg sa 80% kvaliteta).

Postavio bih ja i video zapis ali sam kameru uključio mnogo ranije (dok sam prilazio kamionu), pa pošto je ona veličine kutije šibice i kako sam je ja držao uruci ... ima toliko mnogo ljuljanja zbog hodanja i strašno je neprijatno za gledanje

E od ovog momenta bih mogao da upload-ujem snimak ali još uvek nisam "nabavio" softver kojim bih lako i bez rekompresije mogao da sečem .MOV format video zapisa (da bih odbacio onaj deo u kome hodam i tresem kameru).