Međutim:
1. Niko mi nije rekao cenu, dok nisam seo da platim, kada je sve bilo gotovo. Potpiši nalog, daj auto, gotovo, plati. Namerno nisam pitao, jer sam znao cenu, ali oni to nisu znali.
Imam razlog zašto sam tamo odvezao auto, mogao sam to i sam (povoljnije) da rešim, ionako sam ga sinoć skidao i dopunjavao. Između ostalog, stekao sam neki utisak o opštoj usluzi.
2. Akumulator mi nisu vratili. Pogledah u gepek, nema. Tražio, dobio nazad. Spremili ga za reciklažu, što je OK, ali uz pitanje.
3. Ne bih preporučio da ulazite u salon u 8h (na početku radnog vremena). Čak je i u Zakonu definisano da se pauza ne koristi na početku radnog vremena, ali kod nas to ljudi ne shvataju
 Dok se osveste, popiju kafu, doručkuju i sl... Džabe što je salon otcoren na vreme. Sa druge strane, prijem je počeo pre osam, majstori su dobrano pre osam duvanili, doručkovali, šta već, i startovali sa radom na vreme
 Dok se osveste, popiju kafu, doručkuju i sl... Džabe što je salon otcoren na vreme. Sa druge strane, prijem je počeo pre osam, majstori su dobrano pre osam duvanili, doručkovali, šta već, i startovali sa radom na vreme Sveukupno, da sutra kupujem automobil, jutrošnje iskustvo ne bi bilo neki plus (a ni veliki minus, jer nije da je konkurencija jaka/bolja).
TT

Na kraju sam dao rodjaku i ne znam je l ih vratio njima ili bacio gde treba (u potok
 Na kraju sam dao rodjaku i ne znam je l ih vratio njima ili bacio gde treba (u potok   ), ali pretpostavljam da su hteli da pokažu da su sve zamenili, nema laži i prevare.
  ), ali pretpostavljam da su hteli da pokažu da su sve zamenili, nema laži i prevare.

Popizdeo sam zbog toga. Nisam ni trebao spominjati to uopste. Hteli su oni jos tu kao da ispituju koji sat, ali stvarno nisam mogao vise da se zadrzavam tamo. Sad premotavam film i zajebali su me i prilikom potpisivanja radnog naloga. Sve su mi dali da potpisem na kraju, kada je vec zavrsen posao. Trebali su da mi daju prvo pre rada naravno da potpisem da je ispravan RN. Nema veze, sledeci put nece moci tako da se zajebavaju.
 Popizdeo sam zbog toga. Nisam ni trebao spominjati to uopste. Hteli su oni jos tu kao da ispituju koji sat, ali stvarno nisam mogao vise da se zadrzavam tamo. Sad premotavam film i zajebali su me i prilikom potpisivanja radnog naloga. Sve su mi dali da potpisem na kraju, kada je vec zavrsen posao. Trebali su da mi daju prvo pre rada naravno da potpisem da je ispravan RN. Nema veze, sledeci put nece moci tako da se zajebavaju.