Ja imam Torque Pro aplikaciju koja ,bar za moje potrebe , za sada funkcionise perfektno sa surovo kineskim ELM327 adapterom. Pri tom nemam bas nekih ambicija da preprogramiravam kojesta, dovoljno mi je da imam live-data opciju i da pobrise greske ,ako se nekad nesto javi.
Interesantno je da mi je auto jednom nacisto podivljao kad sam slucajno ostavio ELM adapter ustekan u OBD2 a aplikacija nije bila startovana. Ocitao auto, izasao napolje, pa sutradan kad smo krenuli poceo je da izbacuje greske tolikom brzinom da ni displej nije stigao sve da ih pokaze . Sve je javljao, bukvalno sve,
Stanem, izvadim adapter, vratim ga nazad, startujem Torque Pro. Pokaze nekih +/- 20 gresaka. Sve ih pobrisem i dovidjenja, nikad nista vise nije javio.
Za "ozbiljnije" stvari imam i Foxwell NT650elite skener, on je svakako bolji, dobijam redovno mail sa update linkom, ali nije tako "user-friendly", jerbo moram da ga vadim iz prtljaznika i da ga spajam kablom sa OBD2.
Srecom, do sada nije bilo ozbiljnijih situacija kad je u pitajnu zeleno englesko vozilo, tako da je Foxwell jos uvek apsolutno nov, sa sve folijom na ekranu. .
Izvinjavam se na odsisanoj latinici, pisem na poslu, a tu nam je nemacka tastatura "zakljucana", ne mogu da menjam.
Autodijagnostika ELM 327
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Autodijagnostika ELM 327
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Eskimko
- Pridružio se: 14 Jan 2018, 22:15
- Garaža: Citroën C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Proveren elm adapter sa kojim radi fap aplikacija.
https://a.aliexpress.com/_EJpQ1E9
https://a.aliexpress.com/_EJpQ1E9
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20240829_223641_FAP.jpg (75.55 KiB) Pogledano 2024 puta
Znate li neku jeftinu dijagnostiku koja očitava i tpms?
Ima li koja od ovih univerzalnih povoljna a da može da resetuje servisne intervale na većini novijih auta? Mogu i one kopije npr Delphi i slično?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Сервисни интервали се углавном ресетују без диагностике . Процедура је зависна од типа аутомобила.