Blindirana vozila
Re: Blindirana vozila
Cime se bavi burazgoblin je napisao:Burazer je imao E38 blindu, mada nije bila ovako nabudzena sigurnosnom opremom kao na ovom klipu, verovatno nizi stepen zastite.
Vise puta sam se vozio u njegovim blindama (sada ima G klasu blind) ali eto nikada nisam seo za volan da vidim kakav je osecaj u voznju. Inace dok se vozim ne osecam nikakvu razliku osim crnih okvira na staklima.
Inace njemu se blind "isplatio" posto mu je direktno spasio zivot i od tada je stalno u blindu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=I5UFkclQF2k
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Prvi auto sa VR10 standardom.
Nosi gajbiceNidzaV8 je napisao:Cime se bavi burazgoblin je napisao:Burazer je imao E38 blindu, mada nije bila ovako nabudzena sigurnosnom opremom kao na ovom klipu, verovatno nizi stepen zastite.
Vise puta sam se vozio u njegovim blindama (sada ima G klasu blind) ali eto nikada nisam seo za volan da vidim kakav je osecaj u voznju. Inace dok se vozim ne osecam nikakvu razliku osim crnih okvira na staklima.
Inace njemu se blind "isplatio" posto mu je direktno spasio zivot i od tada je stalno u blindu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Peugeot 605 SV24 Banque de France by Labbé
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
^ ninja
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
"Njak"
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Unutra je veći prostor od nekih garsonjera.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.
Pre neki dan sam u BG, u jednom danu, video 3 blinde Audi A8 D2, na različitim lokacijama, u različito vreme. Sve 3 su bile u vožnji solo, bez ikakve pratnje.
Baš sam se iznenadio, ne verujem da ih ima baš mnogo, ali kakva slučajnost.
Veoma skupa sprava za vožnju.
Baš sam se iznenadio, ne verujem da ih ima baš mnogo, ali kakva slučajnost.
Veoma skupa sprava za vožnju.