Znao sam da me čeka težak put: u 05h ustajanje, do 15h posao, posle pravac Slovenija, pa Pula itd... uzeo 24 redbull na akciji za 24 eura. Uzeo još 48 za dvojicu kolega. Kod nas u firmi je 2.5 eura.
redbull retko pijem, al kad vozim, volim da imam kod sebe
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
U Ecco je velika akcija, veliki deo artikala je spušten 50% plus ima popust ako uzmeš dva para. Ove papuče i mokasine sam gledao letos ali mi bile skupe (po 16k), sad sam uzeo oboje za te pare.
Neverovatno su udobne, a o kvalitetu nema potrebe pričati.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ji 4Tze napisao: 15 Avg 2019, 22:13
Jesu iste veličine leva i desna?
Ženi mojoj dva puta menjali i dalje - kao da je cela serija omašena... par mm ali različito je, vidno.
Ako misliš na moje patike, nisam primetio razliku. A nije ni supruga, njoj to obično ne promakne.
Ji 4Tze napisao: 15 Avg 2019, 22:13
Jesu iste veličine leva i desna?
Ženi mojoj dva puta menjali i dalje - kao da je cela serija omašena... par mm ali različito je, vidno.
Ako misliš na moje patike, nisam primetio razliku. A nije ni supruga, njoj to obično ne promakne.
Ja sam ranije pisao da sam u radnji tražio dve iste Adidas patike po kutijama. Tačnije, ostao jedan par u mom broju. Obujem, kao da je jedna kraća. Uporedim patiku pored patike, stvarno kraća. Na etiketi isti broj. Prekopasmo celu radnju i nađoše još jedan par. Srećom, u toj kutiji ista priča. Tako da sam uzeo dve malo duže patike, a ostavio ove kraće. Sve četiri su istog broja, po kutiji i etiketi.
Već duži niz godina kupujem skate patike, jer su mi i udobne i stilski odgovaraju, ali je u Srbiji sve manji i manji izbor ovih patika. Nešto malo ima u UrbanShop-u. Što se brendova tiče: Etnies, Emerica, Globe, IPath, DC. Uskoro ću morati u inostranstvo po patike...