paja napisao:Jeste u Gospodara Vučića preko puta Tabora, kafana je Majdan i drži je ista ekipa koja drži i Malo Korzo. Roštilj je opasan, a porcije su nenormalne.
Jeste opao kvalitet od kako su promenili kuvara. Odavno odavno nema ni njihov neki specijalitet Srbija. Zadnja 3 puta je bilo fus, od tad ne idem uopste unazad vise od pola godine, niti cu svracati.steva_anya napisao:Prosle nedelje bio u restoranu "Srbija" na ibarskoj magistrali. Klasican krkanluk![]()
Neki su pricali kako im je opao kvalitet, medjutim meni je kao i pre - standardno dobro.
Bili pre 2 godine. Sve je to OK ako ideš sa nekim ko može da pojede isto koliko i tipedja napisao: Sto se ozderavanja tice, jos uvek merkam Haciendu Rodizio. Jednom cemo otici, pa da vidimo ko ce da prezivi![]()
Ko ne zna, u pitanju je Neograniceno mesiste za 1790,00. Salat Bife je gratis, tj uracunat u cenu (veliki izbor svežih salata, anti pasti, sireva, pršuta i morskih plodova)
Ja bio, forma slicna ko giros al nije isto, drugaciji ukus, meni se svidja... Shavurma se valjda zove, ja uzmem telecu uveksteva_anya napisao:Omasio sam kao X2 na Liverpul![]()
U pitanju je libanski fast food, na cvetnom trgu.
Bio neko?
Porcije u Majdanu su kao u Pinku/Srbiji? Sto bi rekli "kamiondzijske"