Dakle, evo za pocetak ja imam jedno pitanje, jel moze sada da se kupuje preko eBaya i kako?
Moglo je i pre preko onog decka koji je to radio i radio je bas profesionalno, ali da li smo dosli u situaciju da mozemo i sami?

Nije toliki bauk internet kupovina, samo se treba drzati proverenih sajtova, i ne bi trebalo biti vecih problema.
  Nije toliki bauk internet kupovina, samo se treba drzati proverenih sajtova, i ne bi trebalo biti vecih problema.Pošta jeste veliki problem, dosta paketa "ispadne iz kamiona" prilikom transporta. Treba uvek ići na slanje sa TN(tracking number iliti broj za praćenje) jer su onda šanse za gubitak minimalne.fq400 napisao:Osim carine ja kao problem vidim i poštu (ko ne ide preko kurira), bojim se da im ne budu lepljivi prsti kad budu krenuli razni šareni paketi sa robom da im prolaze kroz ruke.

), neke sitnice, mogu se platiti pretplate za neke casopise/knjige, otvorena su NEKA vrata koja nisu bila, ali nece biti velikog efekta dok ne krene 100% sa radom da moze neko odavde da prima novac i da napravi posao od online prodaje svojih proizvoda/usluga.
 ), neke sitnice, mogu se platiti pretplate za neke casopise/knjige, otvorena su NEKA vrata koja nisu bila, ali nece biti velikog efekta dok ne krene 100% sa radom da moze neko odavde da prima novac i da napravi posao od online prodaje svojih proizvoda/usluga.