Hajde molim vas obratite pažnju da li se puno zagreva kada radi.
I ako nekog ne mrzi da uključi parking mod i da vidi kako se kamera ponaša. Da li snima kad se ništa ne pomera, čime se izaziva početak snimanja -vibracijom, pokretom itd.
Uzeo bih je ali te stvari su mi bitne. Ova Viofo što imam se jako greje, a i dosadno je svaki put vaditi karticu da se nešto presnimi. Ovo sa wifi je super.
Snimio sam prvi incident. Astra pravi polukruzno i provlaci se kroz zaustavljenu kolonu prema desnoj traci, a iz suprotnog smera nalece Ibica (0m 56s).
Zna li neko za neki video editor za spajanje video snimaka? Sa ovim sam spojio lako, ali aplikacija samo VIP korisnicima daje export snimka u rezoluciji vecoj od 480p.
69€ sa GPSom i 32GB Sandisc karticom. Bila je bolja ponuda za 11.11., ali nisam hteo da čekam taj haos za par €. Ispostavilo se da je krenuo i ovaj štrajk. Naručio sam oblogu za telefon, 11.11. i još je nema. Po trackingu je već 6-7 dana u Srbiji. I nije me nešto briga, naručeno je čisto kao test.
Za kameru, bez dodatnih plaćanja. Čim je stigla u Srbiju, prosleđena ka mojoj pošti. Zamolio sam prodavca (mi official store) da prilože račun na pun iznos, uz kameru. Poslali su mi ispravan račun na uvid, a zatim na kameri napisali 16$