Kamera u autu je svakako uvek aktivna.
Waaaaaaaaas?kragujevac napisao: 13 Jun 2019, 10:54 Isti slučaj, ja kad vidim nekog da hoće da se ukrsti sa mnom, odmah mi noga ide prema srednjoj pedali, a sekundu kasnije ruka na sirenu, samo što ja ne "svirnem" nego ostanem 5 sekundi na sireni, tako da baš umem da napravim buku.
Kamera u autu je svakako uvek aktivna.
Jok,jedino opravdanje je da je zensko.A onda sve sto ide uz zenskog vozaca,pa i strah.
Meni se desilo par puta da su pobegli i svaki put sam dobio odstetu samo na osnovu tablica i opisa automobila.schonenk napisao:Ne uspevam da nadjem slucaj u arhivi postova, gde se drugi ucesnik udaljava sa mesta udesa. Sinoc me isekao i ocesao stariji covek kod etf ka djermu. Odlucio da ode dok sam ja slikao auto. Pomerih auto, sacekao pandure, uradili zapisnik.
Nemam snimak ili sliku drugog vozila, samo table. Kada ga nadju kako pravnici tretiraju ovakav slucaj? Samo na bazi moje i njegove izjave odlucuju o krivicim. Sta ako izjavi da nije tuda prolazio u to vreme?
Da li sam naivan ako pomislim da ce neko umesto mene pregledati snimke okolnih kamera?