Danas mi se prvi put upalila lampica sa slikom motora i to u toku najnormalnije umerene vožnje. Uputstvo kaže: ECU je zabeležio problem, može se voziti, ali se ne preporučuje forsiranje, posebno ako motor trza ili gubi snagu.
Nisam primetio promenu u radu motora, jedino mi se čini da je trenutna potrošnja veća. Tokom dana sam skinuo klemu sa akumulatora, ali lampica i dalje sija. Vidim da mi sutra sledi poseta majstoru...
Nemam predstavu šta bi moglo da bude, najsumnjivije su mi bobine. Možda nije trebalo voziti 66000 km sa fabričkim svećicama...

Sada je na 74000. Za slučaj da je ovo, imate li neku preporuku oko marke zamenskih bobina? Inače, postoje dve (svaka za dva cilindra) i lako su pristupačne - odmah desno pored motora. To je dosta glupo rešenje što ne postoje 4 odvojene, nego jedna trpi duplo veći broj "naponskih udara", jer se koristi za dva cilindra. Podseća me na Citroen Dijanu, koja je imala dvocilindrični bokser i samo jednu bobinu sa koje su išli kabovi na oba cilindra. Ali u doba mehaničke komutacije to je imalo smisla, da bi se kompletno izbegla razvodna ruka i kapa. Ovo sada je totalno debilno, kao uštedeće nešto ako umesto 4 stave dva niskonaponska tranzistorska drajvera u ECU. A efektivno duplo skraćuju vek trajanja bobina. Takođe je glupo što su bobine montirane na pola metra od svećica, pa se koriste standardni visokonaponski kablovi. Visokonaponski kablovi za svećice bi isto morali biti stvar prošlosti. Kad sam imao Lanciu Kappu, imala je odvojenu malu bobinu za svaki cilindar, direktno montiranu na svećici. Do svake je vodio samo niskonaponski kabl, tj. čak nije ni kabl, nego jedna ploča sa šinama, koja se samo nasloni gde treba.
U ovakvim situacijama, voleo bih da imam neki od OBD interfejsa i odgovarajući softver, pa da sam vidim u čemu je problem. Da li valja ovako nešto:
https://www.mikroprinc.com/sr/proizvod/ ... -bluetooth ?