misha napisao:Imao sam i 3 vrste karavana:mali (Fabia),srednji (Vectra) i veliki (Mondeo) koji su idealna porodicna vozila...Nikad ali bas nikad,nisam imao svakodnevnu potrebu za karavanom zbog dvoje male dece.
Ja nisam nikad imao karavana niti sam ikad osetio potrebu za takvim autom.
Neko to voli i ja postujem ali ja smatram da razlog "kad imas decu" nije dovoljan da bi vozio takav auto.
Ovde i u nemackoj mnogo voze te karavane, ne znam zasto ali ajde to, jos smesnije su mi zene koje voze one autobuse tipa 807 ili Espace pa muku muce da se parkiraju kad udju u podzemnu garazu.
Dobri su to automobili ako imas 4 dece starijeg uzrasta ali za jedno malo je preterivanje.
@NexT
S5 sam naveo jer sam danas video jedan sa decijim sedistima, inace nisu svi ekskluzivni kupei.
Ima i Megana, Eos-a, 308CC...
E klasa kupe ili BMW 3 kupe nisu neka ekskluziva (pricam o osnovnim verzijama sa slabijim motorima) na zapadu ali imati takav auto kao drugi je vec prilican luksuz koji retko ko moze da priusti.
Ja samo razmisljam da li jedan auto moze da zavrsi sve poslove a da ti se uz to i svidi ili je neki teretnjak neizbezan

Kad pogledam druge ljude vidim da je moguce. Sad da li oni pored tog auta imaju jos neki, ne bih znao