Eto, resio sam i ja da se motorizujem, nakon godina vozanja roditeljskih kola. Najvise mi se svidja Peugeot 407 (estetski, u ostalo se ne razumem), i kontam da bi za moje potrebe bio taman. Po gradu ne vozim sem kad bas moram, svake ili svake druge nedelje putujem na relaciji Zrenjanin - Novi Sad, par puta godisnje odem do Zagreba, i jednom godisnje do Grcke na more. Dakle, potreba za autom je 99 posto za van grada.
Interesuje me pre svega da li 407icu uopste vredi kupovati, ako da, koji motor i na sta obratiti paznju. I ono vrlo bitno, koliko je sam auto skup za odrzavanje, tj. moze li to podneti budzet osobe sa prosecnom srpskom platom. Samo da napomenem, godista gledam 2005 ili 2006. Mogao bih da priustim i novije, al bas ne bih da sve pare spucam na kola pa da sam posle kratak na odrzavanju. Naravno, ako imate bolji predlog za neko vozilo slicnih karakteristika druge marke, otvoren sam za predloga. Nemojte samo da predlazete mercedes, audi i bmw. Za takav auto potreban je i pripadajuci budzet, a to nemam + ne zelim da budem rob tih kola. Ipak ja njih kupujem, a ne ona mene