Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Ti si moj idol. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta znace opcije:
- loop recording
- motion detection
I kako ih podesiti ?
Kako funcionise G SENSOR ?
Kako ukljuciti sijalice napred ?
- loop recording
- motion detection
I kako ih podesiti ?
Kako funcionise G SENSOR ?
Kako ukljuciti sijalice napred ?
Loop je petlja, konstantno snimanje sa brisanjem starih fajlova.
Motion detection je senzor pokreta. Kamera se aktivira kada ima aktivnosti.
G senzor radi na udar. Sijalice su aktivne u noćnom modu.
Za ostalo traži uputstvo.
Motion detection je senzor pokreta. Kamera se aktivira kada ima aktivnosti.
G senzor radi na udar. Sijalice su aktivne u noćnom modu.
Za ostalo traži uputstvo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sve ti piše u uputstvu Ogi.
Ali ovo su opšte stvari za kamerice pa znam i ja, za loop ti je Geza rekao, isto i za motion. Po meni je motion glupost jer on gasi snimanje kad stojiš (ne znam koliko nakon zaustavljanja) a pali kad kreneš. Znači na semaforu može nešto da ne snimi.
G senzor je opcija da u slučaju udesa automatski zaključava poslednji fajl i štiti ga od brisanja.
Za sijalice ne znam kakav ti je meni, potraži i naćićeš, al odmah da ti kažem - nema poente paliti ih.
Ali ovo su opšte stvari za kamerice pa znam i ja, za loop ti je Geza rekao, isto i za motion. Po meni je motion glupost jer on gasi snimanje kad stojiš (ne znam koliko nakon zaustavljanja) a pali kad kreneš. Znači na semaforu može nešto da ne snimi.
G senzor je opcija da u slučaju udesa automatski zaključava poslednji fajl i štiti ga od brisanja.
Za sijalice ne znam kakav ti je meni, potraži i naćićeš, al odmah da ti kažem - nema poente paliti ih.
-
- Banned
Kamera se pokvarila, tacnije dugme za GORE se pokvarilo, izgubio se onaj klik i ne radi, kao da se nesto otkacilo.
Sta sada da radim ? Ima li smisla da vracam na reklamaciju ? Kolika bi bila postarina do Hong Konga ? Dok ja sad to vratim pa dok stigne druga...
Moze li se to popraviti ? Bax !!!
Sta sada da radim ? Ima li smisla da vracam na reklamaciju ? Kolika bi bila postarina do Hong Konga ? Dok ja sad to vratim pa dok stigne druga...
Moze li se to popraviti ? Bax !!!
Dadoh ti ja lepo link da kupiš tu kod nas...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
Pa ni tu ne bih imao garanciju. Verujem da cu manje problema imati sa malim zutim nego sto bih imao sa nekim nasim indijancem.
- Grujic
- Moderator
Kontaktiraj ih mailom, imaš još rok da reaguješ.
Inače, vidi da se dugme nije podvuklo pod plastiku tj zaglavilo.
Inače, vidi da se dugme nije podvuklo pod plastiku tj zaglavilo.
Dovoljno je daš nekome negativnu ocenu, veća kazna za neispravan aparat mu ne treba.

- Grujic
- Moderator
Inače, ne znam kakav je meni, ali ako je kružni to dugme ti je savršeno nepotrebno.
Jedno za zoom tokom snimanja, ali veruj mi da se to ne koristi. Kako god, trebaš da reklamiraš i vidiš opcije.
Jedno za zoom tokom snimanja, ali veruj mi da se to ne koristi. Kako god, trebaš da reklamiraš i vidiš opcije.
-
- Banned
Nije se zaglavilo, svako dugme ima KLIK, e ovo ga vise nema. I da, kruzni je meni. Plasim se da se i drugo ne pokvari. Ne znam, cimanje mi je da je vracam. Videcu da li bi neko mogao da popravi, imam par ljudi u vidu koji bi mogli da je otvore. Radilo je i samo odjednom prestalo.
- Grujic
- Moderator
Pregledaj ovde jel ima neka slična tema, ili postavi svoju, dobar je forum i dosta se piše o kamerama i problemima. Ovo je konkretno podforum baš za tvoju marku/seriju kamera, tvoja ima oznaku GS8000 a ima 9000, 6000, itd...
http://dashcamtalk.com/forum/forums/gsxxxx.8/
http://dashcamtalk.com/forum/forums/gsxxxx.8/
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Obavesti prodavca, moze da se desi da ti posalje drugu bez ikakvih problema. Posle toga vidi sta ces da radis sa njom.