Menabo sam kupio za GV,prvi utisak posle dužeg puta je da su bučniji,tj jači je šum vetra od prethodnih Thule Aero Wing ali su cenovno tri puta jeftiniji.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
pa ne sumnjam da je thule izgradio reputaciju na kvalitetu i tome sto je bolji
bucnost cu preziveti sve dok je alternativa bezbedna, ne bi da ubijem nekog iza mene
ovo sto sam vozio na krovu astre je bilo aerodinamicno kao da si stari drveni sanduk stavio na krov, nije samo sto je bucno nego mi je digao potrosnju primetno
Danas uzeo Thule RaceWay 2 polovam za 100€. Koristio ga covjek par puta samo. Perfektno stoji na autu, iznenadio sam se koliko je stabilan. Pre sam imao neko sranje iz lidla.
DasAuto napisao: 15 Apr 2019, 20:46
Danas uzeo Thule RaceWay 2 polovam za 100€. Koristio ga covjek par puta samo. Perfektno stoji na autu, iznenadio sam se koliko je stabilan. Pre sam imao neko sranje iz lidla.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Super cena i ja bi ako može Thule Raceway za tri bajka, gde si pronašao u kojim oglasima?
Meni su rekli da i za Vitaru ide taj nosač.
Ja sam našao ovo (piše u oglasu da je za minivanove), ali ne mogu da pronađen koji je model i da li bi mi možda odgovarao za Vitaru.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
taman sam se napalio da cu za 4500 RSD da resim pitanje krovnih nosaca za S-Cross (akcija u Lidlu, jbte!) kad se ono ispostavilo da taj menabo pase samo na kola koja imaju one krovne sine kod kojih je rupa izmedju sine i krova. kod mene je tzv integrisana šina tako da ovo ne pasuje ili barem ne bez rizika. tako da sada tražim, isto je na dosta novih crossovera tipa audi A3 ili suzuki vitara. ako neko ima preporuku neka priča.
gazza napisao:taman sam se napalio da cu za 4500 RSD da resim pitanje krovnih nosaca za S-Cross (akcija u Lidlu, jbte!) kad se ono ispostavilo da taj menabo pase samo na kola koja imaju one krovne sine kod kojih je rupa izmedju sine i krova. kod mene je tzv integrisana šina tako da ovo ne pasuje ili barem ne bez rizika. tako da sada tražim, isto je na dosta novih crossovera tipa audi A3 ili suzuki vitara. ako neko ima preporuku neka priča.
isto menabo, samo za rejlove, cca 8k din. firma na g.