Kolica tu uzimaju najvise mesta jbg.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Verovatno bi pomoglo da zeni kazes da smanji gas sa pakovanjem. Tako je isto bilo kod mene, mora da se nosi sve, pa na kraju nije moralo i nista nije falilo.AleksandarAca napisao: 20 Avg 2023, 21:45 @trojanac nisam menjao auto, to je tajmozda pravimo pocetnicke greske, ali u gepek je stao srednji kofer, kolica, mobilni krevetic, kadica i to bi bilo to do vrha roletne. Jos jedna torba u kabini i 2-3 kese ispod bebinog sedista, vise ne moze. Za more mislim da bi nam trebalo dosta vise stvari.
Prošle godine na more išli sa Corollom Verso (ima manji gepek od pasata ili mog avensisa), četvoro odraslih i dete od 15 meseci. Stale sve stvari, krevetac, kolica a u povratku naravno lošije spakovano + kupili kotlićAleksandarAca napisao:@trojanac nisam menjao auto, to je tajmozda pravimo pocetnicke greske, ali u gepek je stao srednji kofer, kolica, mobilni krevetic, kadica i to bi bilo to do vrha roletne. Jos jedna torba u kabini i 2-3 kese ispod bebinog sedista, vise ne moze. Za more mislim da bi nam trebalo dosta vise stvari.
Pravi grešku što hoće Thule XXL, treba veći.DukeNS napisao:Au Aco, gari moj, negde pravite veliku gresku. Batali bacanje para na krovni kofer i racionalizuj pakovanje. Evo ti gepek Mazde 3 od 364 litre. Put na more sa decom od 1 i 3 godine. Spakovano dvoje kisobran kolica. Naravno, puno je i sve ispod njihovih nogu i izmedju njihovih sedista.