definitivno pravi manju buku nego kad su skije u onim nosacima, cuje se i dalje al je nekako zvuk ujednaceniji-prijatniji (tako da manje smeta)
Gledao sam tvoj topic, misleći da imaš prečke kvadratnog preseka, ali video sam da imaš zaobljene, tzv. aero, a one ne bi trebale da se čuju. Verovatno ima veze i sa samom karoserijom. Ja imam Thule aero, samo noviji model, i zaista se ne čuju, sve dok se ne stavi kofer. Ako ti smeta, stavljaj ih po potrebi. Ako to nije prečesto, ne moraš ih stalno imati na kolima.Vladapetr napisao:Pre neki dan sam skinuo nosače sa mog C-Maxa, godinu dana se kanim da to uradim ali nikako da nađem vremena
Išao sam na put do Vranja, pa taman da vidim koliko će se smanjiti buka u vožnji autoputem. Naravno, krenem sa akcijom u 11 uveče, nemam ključ koji mi treba pa moram do DIS-a da pazarim alat![]()
U svakom slučaju, skinuo sam nosače i sledeći dan išao do Vranja i nazad. U ova 3-4 dana sam uspeo da stignem i do Novog Sada i Rume, isto autoput. Kolika je to razlika u zvuku tj buci, neverovatno! I sad nema šanse da ih vratim nazad samo zbog toga, a opet mi se baš mnogo sviđa kako mu stoje ti nosači... Plus što su veoma praktični, na parkinzima nikada ne moram da tražim svoj auto, sa nosačima je vidljiv na kilometar. Nisam pametan šta da radim.
Vidi kod ovog lika iz Surcina, prodaje polovne. Mozda ima nesto slicno na lageru.trojanac napisao:Treba drugaru Ocean 200.
Ako neko prodaje ili zna nekog da prodaje ili znate gde ima povoljno da se kupi, javljajte.