Ovaj sto je bio tvoj me najvise zanima, kad si ga ti prodao i sa koliko km, moze i za kolko para?milosdoktorabs napisao:Obrati paznju pa razmisli
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 0_god-ovaj je bio moj,zatamnjena stakla,ground zero ozvucenje,gy duragrip gume i jos par detalja
Nov auto oko 10.000€
Re: Nov auto oko 10.000€
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
za 7000 eur,negde u oktobru 2011 prodat.Prethodno mu promenuo gume i stavio glanc nove Gy.Imao je na satu oko 35000 eur.Inace sve zvucnike uklj.i visokotonce sam promenio i stavio GZ.Coveku sam dao i relativno dobre da ne kazem nove zimske gume,nisu bile neko zvucno ime ali bi zavrsile posao jos dve sezone minimum.U garantnom roku su mi promeili kugle i ramena jer je postojao neki luft.Uradjeni su svi servisi.Auto je bio mazen i pazen.Mislim da bi ga dao za 6200 do 6500.Idi,pogledaj.Dok je bio kod mene stvarno je bio u top stanju,dakle u periodu jul 2010 - oktobara 2011.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Eto tako nesto ima smisla pogledati, hvala na info 
BTW danas ti javljam za one gume, ako su jos kod tebe.

BTW danas ti javljam za one gume, ako su jos kod tebe.
35000eur, mmm 

-
- Banned
gume jesu kod mene.Jos nesto taj Punto je 80 posto vremena tj dok je bio kod mene proveo na otovrenom putu.Gram ulja od yamene do yamene nije trosio.Ja mu ugradio fabricke deflektore one tanke Fiat a ne spazder,lajsne na vratima i yatamnio stakla.Gume su mu 185 60 14.mjet je inace niyi od benyinac ybog teyine u nosu a ovako je iygledao bas do jaja.Nije yato sto je bio moj ali.jos jednu stvar sam uradio a to je da sam onu centralnu masku sa crnom koja je kvalitetnija od one sive koja ide u emotion abs a inace je identicna po izgledu,izlakirao rukohvate i prstenove oko ventilacije isto u crno.Ako je i dalje dobar UZIMAJ i ne razmisljaj.Covek kome sam ga prodao ostavio mi je utisak da zna da neguje automobile.Ja sam mog prodao jako brzo,za mnaje od 2 n.Pitam ga ja zasto moj kada ih ima milion,on mi kaze,vidim da je auto sredjen tj nabudzen taman kako treba,vidim da je farba perfektna,vidim servisnu istoriju i vidim kako auto stoji,znaci da taj koji ga vozi zna.Nije da hvalim sebe ali svi moji automobili su bili stvarno dobri.Od momenta kada odlucim da stvarno prodam auto prodje najvise 2 nedelje i uvek prodam po ceni koju ja hocu,ni dinar dole.Zovi,pa mi javi,bas si me sada zainteresovao.
Mogu da ti ponudim caletovog Punta,benzinac,trula visnja,2009,nove zimske Gy UG 7 plus na felnama i Semperit Comfort Life 2 takodje na felnama na njemu takodje nove,presao 18000 km.Cena bi mu bila 5800 eur-a.
p.s.Trojanc je video tog Punta pa neka ti on prenese utiske
Mogu da ti ponudim caletovog Punta,benzinac,trula visnja,2009,nove zimske Gy UG 7 plus na felnama i Semperit Comfort Life 2 takodje na felnama na njemu takodje nove,presao 18000 km.Cena bi mu bila 5800 eur-a.
p.s.Trojanc je video tog Punta pa neka ti on prenese utiske

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Heinz napisao:35000eur, mmm

Kako ga i ne bi prodao kada je u njemu ostavio 35000€ na tabli

-
- Banned
Zaboravio si jos jednu NULUpedja napisao:Heinz napisao:35000eur, mmm![]()
Kako ga i ne bi prodao kada je u njemu ostavio 35000€ na tabli

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Milošev bivši Punto je stvarno bio u top stanju. Plus je taj 1.3 MJet sa kojim bi sigurno bio zadovoljan jer pruža osetno bolje performanse, a manje troši. Bitna stvar je da je veći deo radnog veka proveo na otvorenom (autoputu) tako da je sigurno razrađen kako treba. Jeste da bi ostao na Puntu, ali bi mnogo manje dodao, a dobio bi mlađi auto, u dosta boljem stanju i sa boljim motorom. Mislim da se isplati razmisliti o tome.
Posetite www.garaza.rs !
Pa jedino ako ga je nesto otkinuo pa havarisao u medjuvremenu.
Ne verujem da je mogao nesto spec da razjebe od mehanike za pola godine....
U svakom slucaju 40.000km, za Punta nije malo, znam po svom, ne za motor, vec za ostale sklopove, svuda se oseti...
Ne verujem da je mogao nesto spec da razjebe od mehanike za pola godine....
U svakom slucaju 40.000km, za Punta nije malo, znam po svom, ne za motor, vec za ostale sklopove, svuda se oseti...
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Vozio sam pre Leona Fiat Pandu 1.3mJtd i mogu da kažem da je motor fantastičan. Kupio sam je novu i održavao redovno. Ni jedan, ali bukvalno ni jedan problem sa motorom nisam imao, prešao sam 140 000 km. I dan danas žalim što je nisam ostavio, ali morao sam u toj situaciji da je prodam.trojanac napisao:Plus je taj 1.3 MJet sa kojim bi sigurno bio zadovoljan
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Fabiju sam vozio samo sa 1.4 86ks. Ne mogu da pričam o varijantama 1.2, ali ukupni utisak je da je MNOGO bolji auto od Punta.
Bratova ima sad skoro 100000km (službeni auto, ne čuva ga uopšte), i u boljem je stanju nego snajkin Punto Multijet sa 15000km. Pa, možda čak i nego moj sa 22600km.
Na oba Punta ima gomila iritirajućih zvukova, dok je Fabija utegnuta ko nova, mnogo tiša preko neravnina.
Još jedna stvar zašto mi Punto ne bi bio izbor... Svaki put kad mu prilazim na parkingu, gledam da li su cele brave... Snajkin su pre par nedelja i po peti put obili. Četiri puta od toga nije bilo ništa da se uzme iz kola.
Ja dilemu ne bih imao... Samo bih proverio šta od opreme ima ova Plus varijanta. Ambijente je favorit
Bratova ima sad skoro 100000km (službeni auto, ne čuva ga uopšte), i u boljem je stanju nego snajkin Punto Multijet sa 15000km. Pa, možda čak i nego moj sa 22600km.
Na oba Punta ima gomila iritirajućih zvukova, dok je Fabija utegnuta ko nova, mnogo tiša preko neravnina.
Još jedna stvar zašto mi Punto ne bi bio izbor... Svaki put kad mu prilazim na parkingu, gledam da li su cele brave... Snajkin su pre par nedelja i po peti put obili. Četiri puta od toga nije bilo ništa da se uzme iz kola.
Ja dilemu ne bih imao... Samo bih proverio šta od opreme ima ova Plus varijanta. Ambijente je favorit

Pa Ambijente je 8300 jura, sa 60 ks, ima svu potrebnu opremu, plus usminkanu unutrasnjost.
Moj utisak je takodje da je u pitanju dosta kvalitetniji(trajniji) auti, kad sam provao malo onu 1,2 TSI na skupu, videli se iz aviona da je klasa u pitnaju, sto se tice izrade.
Punto j ezahvalan i sve, moj cak i ne cvrcka, ali se brzo menja dozivljaj voznje kako kilometri prelaze, propada kvacilo, postaje bucan na rupe, motor nije rafiniran kao na startu...
Moj utisak je takodje da je u pitanju dosta kvalitetniji(trajniji) auti, kad sam provao malo onu 1,2 TSI na skupu, videli se iz aviona da je klasa u pitnaju, sto se tice izrade.
Punto j ezahvalan i sve, moj cak i ne cvrcka, ali se brzo menja dozivljaj voznje kako kilometri prelaze, propada kvacilo, postaje bucan na rupe, motor nije rafiniran kao na startu...
I JEL TI SE SVIDJA 1.2TSI, AKO DA PROBAJ JE, JER SU ODKLONILI ONAJ KVAR FABRICKI I SADA JE SVE OK
Taj 1,2 TSI je dosta skuplji, mada auto ide dobro kao 1,6 motor u AstriG, tj svidja mi se.
Ali za oko 10.000e, bi svakako isao na Astru H, prosto sve ostalo pada u vodu.
Ali za oko 10.000e, bi svakako isao na Astru H, prosto sve ostalo pada u vodu.
sebekkg napisao:I JEL TI SE SVIDJA 1.2TSI, AKO DA PROBAJ JE, JER SU ODKLONILI ONAJ KVAR FABRICKI I SADA JE SVE OK

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...