Jel je ovo rucni rad ili je koriscena polirka ? Na slikama samo vidim sundjere pa zato pitam.
Imam problem koji ne znam kako da saniram. Na obodima vrata imam onu crnu zastitnu lajsnu. Na suvozacevim vratima se bila odlepila u voznji pa je odarala po zadnjim desnim vratima i ostavila tragove od lepka. To se bogami dobro osusilo i ne moze nikako da se opere.
-Da li imas ideju kako bih mogao da uklonim taj lepak pa da posle uradim jedno poliranje karoserije ?
Pogresno sam se izrazio. Beli, crveni itd auto koji ima akrilnu farbu naravno da moze. Lak na metalik boji ne moze.
Ja probao na mom autu, nema posledica. Verovatno kad bi trljao kao debil i polivao nitrom, ostetio bi i farbu, ali ako samo treba da skines lepak ili rudju farbu, nema problema...
Hoće li meni neko da preporuči neko fino sredstvo za poliranje / uklanjanje onih baš najplićih ogrebotina (u bezbojnom laku koji je preko osnovne farbe), tipa "grana u prolazu"? Nešto što bih mogao da nakapam na kakvu krpu i ručno trljam dok dotična ogrebotina ne nestane? A da pritom ne napravim još gori rusvaj... Naravno, ako tako nešto i postoji...