Primetih da mi twist peskir nije kao pre, ne upija tako dobro, ranije je iz prvog prelaza bilo skoro sve suvo i nije bilo tragova, maltene suvo skroz, sad od jednog prelaza ostaje jos vlaznjikavo i ima ono tragova kako si prosao da li neko ima slican problem??? jednom sam ga samo prao, kako je i pisalo bez omeksivaca.
OMP napisao:Primetih da mi twist peskir nije kao pre, ne upija tako dobro, ranije je iz prvog prelaza bilo skoro sve suvo i nije bilo tragova, maltene suvo skroz, sad od jednog prelaza ostaje jos vlaznjikavo i ima ono tragova kako si prosao da li neko ima slican problem??? jednom sam ga samo prao, kako je i pisalo bez omeksivaca.
Isto i kod mene, prao sam ga možda 3-4 puta i to ručno da ga što bolje sačuvam. Kao da se unutar njega poderalo nešto, skoro je neupotrebljiv.
OMP napisao:Primetih da mi twist peskir nije kao pre, ne upija tako dobro, ranije je iz prvog prelaza bilo skoro sve suvo i nije bilo tragova, maltene suvo skroz, sad od jednog prelaza ostaje jos vlaznjikavo i ima ono tragova kako si prosao da li neko ima slican problem??? jednom sam ga samo prao, kako je i pisalo bez omeksivaca.
Jesi li ga prao sa mnogo deterdženta i sa vešom koji nije mikrofiber.
Onda probaj još jednom u mašinu na kratak program bez praška. Možda je upio deterdženta i da se nije isprao lepo.
@Uroš S. Baš sam sad kupio u OBI-ju i ekstra radi.
Kvalitet sušenja mnogo zavisi od hidrofobnosti površine auta. Ako je voskiran, onda kapljice same uskaču u peškir
Ja ne primećujem da se pogoršao moj Twist ali nisam ga ni jednom prao u mašini niti deterdžentom. Samo sam ga mućkao u lavoru sa čistom vodom.
Kupio sam nastavke za poliranje pa mi je potrebna pomoć u odabiru polir paste/više pasta za početak. Ne bih da bacam pare previše. Polirao bih neke sitnije delove na kolima i farove.