Radar ometaci (jammeri)

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Radar ometaci (jammeri)

Post od Delija »

Neskica napisao:Baš su u Srbiji panduri inteligentni :rofl:
Radi max 5 stvari na tom poslu - koliko god bio (ne)inteligentan mora da nauci sve i da nece... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mislim da nijedan jammer ne može da ometa 'kamere' a ni one sa tronožcem. Klasični radari su izbačeni iz upotrebe pre 10 godina a nisam siguran ni da se i dalje koriste laseri bez kamere. Ono što sam primetio je da u Beogradu noću više nema radara(osim kamera).
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

ometa tronosce naravno.. to su laserski radari sa kamerom.
za beograd i nije od neke pomoci, jer kao sto si napisao ne ometa kamere postavljene po gradu...
meni treba za otvoren put, magistrale...a ne putujem bas tako cesto da bi dao 1000eura za najskuplji zato me i zanima dal radi to isto(slicno) i ovaj od ~300eura.
za autoput gde sam najvise ne pomaze :uplakan:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Poslednja izmena od ADrei u 19 Dec 2013, 10:50, izmenjeno 1 put ukupno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Znam da su laseri al još davno sam čitao da funkcionišu po malo drugačijem principu, tj. kao i kamere sa stubova. Valjda su to fama laseri.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Ako gasis kada si na dozvoljenoj brzini, i dozvolis mu da te izmeri, onda nema ni razloga da te zaustavi. Oni obicno pocnu da mere na velikoj udaljenosti (200-300 metara) i tada moraju da "ciljaju" a da bi 100% zahvatili objekat, gadja se tablica ili far, ako je kamion ili kombi moze dirktno. E sad oni ne ubodu iz prve uvek pa nikada ne mogu 100% da kazu da li su "omasili" ili nije izmereno zbog jammera, pokusaju ponovo ti si vec odradio sve i iskljucio jammer izmeri te i to je to. Ako se kurcis, mnogi to rade, onda ima puno pravo da te drkeljise.

Da je ova drzava stvarno zainteresovana za poboljsanje bezbednosti na putevima, oni bi dozvolili koriscenje svih detektora pa na svim kriticnim mestima postavis ili kameru ili nesto da emituje kako bi aktiviralo detektore, posle samo setas patorle da stvarno mere i kaznjavaju na tim mestima tako da nikad ne znas da li je patorla ili varalica. Pa se zaleti. Ali boli njih patka njima je cilj da se uzmu pare.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ili bi kao u Ch, jednostavno zaboli pravi radar na svakih 500m :)
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Dok nije stupio novi ZOBS gde se kažnjava i samo posedovanje, imao sam neke Jammere iz USA ~300e samo napred su stajali ispisivali su err ili 0 kad pokušavaju da izmere, klasičan on/off sistem nema brisanja ičega. Uspešno je peglao sve radare, sem prastarih naravno.

edit:::
RADAR DETEKTOR

Novi zakon zabranjuje upotrebu, posedovanje i prodaju radar detektora i uredjaja za ometanje radara. Kazna za vozace koji prekrse ovo pravilo je od 6.000 do 25.000 dinara, ili 15 do 30 dana zatvora, i sest kaznenih poena.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ma kako da nekog uhvate sa tim skupljima kad resetuju softwer, pretvaraju se u parking senzore i ne ispisuju gresku na uredjaju koji meri. Ako se pravilno koristi nema sanse.
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

a mene zanima kako mogu da otkriju da ti to posedujes, jer ja to ne bi montirao na mesto gde se moze lako uociti, vec u branik naprimer , a da bi mogo da zraci ostavis rupicu na primer gde se srafi kuka za slepanje i samo jedan ON/OFF prekidac u kabini ?
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

drug je pre par dana uradio u okviru tablice npr. izlije se okvir od specijalnog materijala :)
al to je bila najskuplja moguca varijanta i radi se id pre nekih mesec dana kod nas...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Poslednja izmena od ADrei u 19 Dec 2013, 11:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Posalju te na vanredni tehnicki, ako posumnjaju, a verovatno ce ako ga ne ugasis na vreme, proletis sa upaljenim i sl. Cak i ako se to desi opet se pretvaraju u parking senzore i ne mogu nista.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa koji to modeli radar ometaca se pretvaraju u parking senzore?
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

cekaj , zar neko od nas veruje da oni likovi na tehnickom pregledu mogu da otkriju tu spravisu ako je kamuflirana, :naughty:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ako se zainate, naravno da mogu...

Nemojmo se zezati. Znam i par likova koji rade kao panduri, a dobrano se zanimaju i za elektroniku i za alarme i za svasta nesto... Pa nisu bas svi sisali vesla...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Otkriju parking senzore koje im demonstriras, e sad neko ko vozi A5 bas ne moze da prodje na tu foru.........sta ce ti dva seta parking senzora :) Dakle ako dodje to tehnickog hebiga......

BTW mnogi se i prodaju kao parking senzori i u dekleraciji to i pise. E sad malo tu i tamo ometaju radar.......
Odgovori