Radar ometaci (jammeri)

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Radar ometaci (jammeri)

Post od Grujic »

paja napisao:Češe se po glavi, šta bi drugo. :kezo:

Mislim da je kazna veća i da ide nešto mnogo bodova, a moguće je i pisanje kr prijave za ometanje sl lica.
15-30k 6 bodova, i najmanje 3 meseca zabrane.
Za krivičnu oni pišu da može, neki advokati tvrde da ne može...

Adrei, ne znam koji su ti ti od 700-800, jedan jedini je najbolji on je koštao 350 evram, možda je sad malo skuplji, i malo skuplji kada se ugrade prodavci al nije 800. Ostali i dan danas u Srbjiji odrađuju posao jer se koriste isti lidari ko i pre, ali su manje pouzdani i nemaju još neke opcije.

Mogu da provale, ko zna za uređaj i ako za kratko vreme ne snimi zaustavi kola i pregleda branik i masku. Čitaju i oni forume, kao i recimo ovu temu :D BIlo je slučajeva da policija vidi i bez merenje, na ulici izvali u braniku...

Na tehničkom ne treba uopšte da se bave time, nije im u opisu niti su licencirani za to, to bi radili u nekoj MUP-ovoj garaži.

Laki, tačno je to za FR, ode auto, isto važi i za detektor ako je fiksno ugrađen :)
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

pa koji ce ti q... parking senzori napred, povadis ih i ubacis ometace i imas jedan komplet
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Grujic napisao:

Mislim da je kazna veća i da ide nešto mnogo bodova, a moguće je i pisanje kr prijave za ometanje sl lica.

Adrei, ne znam koji su ti ti od 700-800, jedan jedini je najbolji on je koštao 350 evram, možda je sad malo skuplji, i malo skuplji kada se ugrade prodavci al nije 800. Ostali i dan danas u Srbjiji odrađuju posao jer se koriste isti lidari ko i pre, ali su manje pouzdani i nemaju još neke opcije.

Mogu da provale, ko zna za uređaj i ako za kratko vreme ne snimi zaustavi kola i pregleda branik i masku. Čitaju i oni forume, kao i recimo ovu temu :D BIlo je slučajeva da policija vidi i bez merenje, na ulici izvali u braniku...

Na tehničkom ne treba uopšte da se bave time, nije im u opisu niti su licencirani za to, to bi radili u nekoj MUP-ovoj garaži.

Laki, tačno je to za FR, ode auto, isto važi i za detektor ako je fiksno ugrađen :)
I sta onda bude kad nadju, a funkcija im je parking senzora? Dobro, malo ometaju i radar, al to kazes da nisi znao :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pda, ali ako mi i oni koji ih prodaju znaju da odredjen tip parking senzora radi i kao ometac, onda to isto znaju i u mupovoj garazi. Kratko i jednostavno. Nista mi vise ne znamo, nego sto oni znaju. A i ako znamo, vrlo brzo ce i oni saznati.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Naravno da znaju. Pitanje je samo da li hoće da se igraju.

Lično sam protiv jammera. Mislim da nogu vrlo negativno uticati na bezbednost za razliku od detektora koji uglavnom pozitivno utiču na bezbednost jer pište na koješta pa malo malo utiču da se skine noga sa gasa.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Scuderia napisao:
Grujic napisao:

I sta onda bude kad nadju, a funkcija im je parking senzora? Dobro, malo ometaju i radar, al to kazes da nisi znao :D
To ne znam, ali sve i da ne dokažu ništa, to ti je drkanje, pretnje, tenzija, zadržavanje kola, gubljenje vremena...

Ranije bre to bilo lepo, pukneš ih po sred branika, i pun gas, još im i mahneš usput :rofl:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:rofl: :rofl:
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

KO nece da rizikuje, postoji opcija i ovoga:

Uzimite jammere koji poseduju pasivni mod, tj samo detekciju bez ometanja (da bi ste ih lako sakrili jer ako samo detektuju mozete ih lakse sakriti jer ne moraju da budu toliko precizno postavljeni)
Premazite farove, tablice necim ovakvim http://www.radarbusters.com/radar-detec ... ubid=18058
time cete malo otezati posao OSL-u prilikom merenja. Naravno ovo DRASTICNO povecava sanse da vas upecaju i imate jako malo vremena za rekaciju ali je koliko-toliko sigurnije da vas ne otkiruju.
Cilj je otezati posao operateru. Vozila sa mat farbom niske siluete bez prednje tabile sa sklapajucim farovima (Firebird, Corvette i sl vozila) su tezi cilj jer OSL mora da ceka da pridjete blize kako bi imao u sta da "cilja". Zato ovako nesto moze pomoci ko ce plasi da koristi jammere. Mada ako vas navataju samo sa detektorom ista vam je kazna.
I da "utesimo" one koji voze metalic automobile: vama sem jammera ne pomaze nista :) Metalic boja je savrsena za merenje bez ciljanja u farove i tablice :)
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

a kakva je situacija ako je tablica namontirana pod uglom, na primer -20 stepeni , i zna li ko na kojim sve opsezima rade ovi nasi laser 2 rucni i tronozci imaju li oni fiksnu talasnu duzinu ili i oni rade u multiplex rezimu ?
Poslednja izmena od kvcali u 19 Dec 2013, 13:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Dzoni, ali veil zamuti far, gadno bude :)
Kvcali, nema neke veze, gadja i far...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Treba videti kako je kada se osusi ovo. Ali ga je lik nacapao lirski.

poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrless
Slika
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Ne znam šta mudrujete. Ja godinama koristim stari cd, igrica NFS3, okačen o retrovizor i nemam problema sa policijom. :opustanje:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Stavi Seju Kalaca, na svakom punktu ce ti jos dati po jednu crvenu :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:plusone:
Ili od onog što peva Dačić kad se napije :kezo:
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

kvcali napisao: i zna li ko na kojim sve opsezima rade ovi nasi laser 2 rucni i tronozci imaju li oni fiksnu talasnu duzinu ili i oni rade u multiplex rezimu ?
"police officer's laser gun - normally light on the 904 nm wavelength"
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Odgovori