Radar ometaci (jammeri)
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Radar ometaci (jammeri)

Sent from my brain using telepathy
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Šta ne razumeš? To je moje mišljenje o tim gedžetima... Kome treba - nek kupuje.nuk napisao:P ko te tera da kupuješ, ne razumem?

Pa dobro, ni Steva nije mnogo krsio propise dok je vozio Punta 
Najveci su problem one deonice gde oznace da pocinje naselje, a do prve kuce pravac 5km, zive duse nema, zivce ti pojede 50 km/h...
I onda tako 10 naselja za redom...
Na polovini magistralnih puteva moze da bude 100 km/h ogranicenje lagano.
Jos nisam upoznao tog coveka koji stalno vozi 120 km/h na autoputu, 50 u gradu, i 80 na magistrali.

Najveci su problem one deonice gde oznace da pocinje naselje, a do prve kuce pravac 5km, zive duse nema, zivce ti pojede 50 km/h...
Na polovini magistralnih puteva moze da bude 100 km/h ogranicenje lagano.
Jos nisam upoznao tog coveka koji stalno vozi 120 km/h na autoputu, 50 u gradu, i 80 na magistrali.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1Xepoj87 napisao:
To je u Hrvatskoj lepo reseno, cak i kroz naselja je na mnogo mesta 70 ogranicenje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Lokalne vlasti kod njih imaju slobodu da odrede ograničenje do 70 na sat, inače je i kod njih 50 standardno.
Koliko sam video uglavnom svi stave 70, sem na određenim deonicama. Ako su kuće malo dalje od ulice, nema greške - 70.
Tapatalk Pro
Koliko sam video uglavnom svi stave 70, sem na određenim deonicama. Ako su kuće malo dalje od ulice, nema greške - 70.
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I ka Kg tamo gde se radi AP uvek stoji patrola
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

da. pazis oko batocine (prvo naselje posle autoputa) i kod dva pravca. ogranicenje 50. Ali ja samo ne znam, odakle nekima mooda da tuda idu po 80-100km/h 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mene tu svaki put obidje crna BMW 5ica sa ukljucenim blinkerima. Ali bas svaki put.
Brzine idu u H-a !!!

da vidis kako je kad dolazi veljovic u svoju kucu kod mene u komsiluk, to su po 3-4 audija a8, koji ne voze ni blizu 50 km/h

Radar oemtači
Šta ako te uhvate da imaš uređaje koji ometaju radar? To je jako kažnjivo, a on bi trebalo da lako prepozna da ga ometaš?
Re: Crna Gora kolima
Parking senzori,pisao je već.
Pisao sam o tome detaljnije.Era napisao:Šta ako te uhvate da imaš uređaje koji ometaju radar? To je jako kažnjivo, a on bi trebalo da lako prepozna da ga ometaš?
Upravo sam demontirao stare dzemere i montirao nove koji sprecavaju takvu neprijatnost.
Kao prvo jako tesko uopste mogu da ih pronadju fizicki, a bez problema prolazim vanredni tehnicki i kod nas i u inostranstvu zbog mogucnosti totalnog iskljucivanja sistema ometanja kada dzemeri pocinju da rade kao parking senzori a prolazi i prica sa senzorima za otvaranje garaznih vrata...
Odlicna stvar

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Goblin
Džemer jeste prava stvar sto je i poznato od ranije ali da nismo banana od država kao sto jesmo verovatno ih ne bi koristio .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Džemer jeste prava stvar sto je i poznato od ranije ali da nismo banana od država kao sto jesmo verovatno ih ne bi koristio .
Sent from my iPhone using Tapatalk