Ksenoni, biksenoni itd...

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Ksenoni, biksenoni itd...

Post od Day Walker »

Ne znam sta moze da crkne kad dugacko svetlo na toj sijalici radi uz pomoc klapne :nemampojma:
Koja ti je oznaka sijalice H4?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
danijel00
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2014, 04:51
Garaža: Suzuki SCross

Post od danijel00 »

Da.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Using Tapatalk
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

razmisljao sam da krenem putem modifikacija na autu i prva stvar koja mi se vrti po glavi su farovi :D
imam standardne farove, far se vidi i na avataru, tako da bi hteo da ih poboljšam.

hteo bi da imam angel eyes sa xenonima, cilj bi bio i da se dobije na izgledu auta ali bi morao da vidim benefite i u eksploataciji, zelim da dobijem bolje farove od onih koje imam (iako sam sa postojecim prilicno zadovoljan)...

zelio bih da sve to izgleda ovako:

Slika

ili bar ovako:

Slika

imate li preporuku za nekog ko to radi i koliko bi po vama ta igranka trebalo da kosta? ja kapiram da mi trebaju xenoni, balasti, projektori i angel eyes... dobio sam neku ponudu na cca 300 evra, u zavisnosti za sta bi se odlucio, kako vam se cini ta ponuda?

da li je bolje juriti fabricke xenone i ima li neko pojma za koliko para se prodaju (kod nas) fabricki xenon farovi (ovo pitam i sa stanovista kvaliteta radova)? kontam nesto da bi mi ta opcija bila mozda i jeftinija jer bi mogao deo ulozenih para da vratim prodajom svojih farova...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Mozes angel eyes staviti i na svoje halogene farove, a sijalice stavi neke tipa nightbraker, svetle odlicno, a proci ces duplo jeftinije. :D OEM xenon po ebay.de je skuplji od 300e koliko sam uspeo na brzaka da vidim.

Slika
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

sad si me zaintrigirao sa ovom slicicom :think: ovi farovi stvarno lepo izgledaju a da uradim samo "anđele" kontam da ne bi dao više od 100e za tu zezanciju...

sto se tice osvetljenja puta, tu imam neke bosch, model "original", sijalice i prilicno dobro rade svoj posao. moram biti iskren, sa njima nemam toliku potrebu da palim duga (lose vidim nocu) u odnosu na neka druga auta gde sam to radio cesce jer su kratka bila slabijeg intenziteta...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ako otvaraš farove zbog prstenova onda stavi i projektore.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Risto napisao:sad si me zaintrigirao sa ovom slicicom :think: ovi farovi stvarno lepo izgledaju.
Da, izgledaju solidno, evo na E90 LCI fabricki kako to izgleda.

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Slazem se sa pajom.
Sa xenonom u projektori ces progledati :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Ja sam sinoc montirao caletu na starom kliju i drugi novi depo far, i ostao zapanjen koliko to bolje svetli sa xenonima nego bilo koji halogeni far na ostala tri auta pored ( clio 2 ph2, fokus i rs)... Ocekivao sam poboljsanje ali ne onoliko. Veceras cu malo da ga vozam da dostelujem, da vidim i sirinu snopa i ostalo... Bas sijaju...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Kasnim malo, al sad videh,potražiću ti sliku kako izgleda na kecu rađeno morimoto + angel eyes, jako jako dobro ispada.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Dragane, ispustio si bitan detalj da mi kažeš danas kad si pričao o farovima. Nisam skontao da su ubačeni xenoni u stari Clio, već da ćeš ubaciti u RS-a. Normalno da je poboljšanje ogromno kad su em novi farovi em xenoni. Još za te pare, vrhunski. To je jedna od stvari koje bi ja uradio na Civicu, da stavim oem farove sa restyle-a jer oni imaju projektore, pa u njih xenon. Ali taj projekat će biti urađen samo ako odlučim da auto zadržim još dugo dugo godina, jer se iskreno nadam da ću za jedno dve godine uspeti da ga zamenim za nešto novije.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Grujic napisao:Kasnim malo, al sad videh,potražiću ti sliku kako izgleda na kecu rađeno morimoto + angel eyes, jako jako dobro ispada.
bicu ti zahvalan, posebno, ako je radjeno kod nas i ako znas majstora (jer bi ga pitao za cenu)...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Risto nadji grupu na facebooku Led Masters, decko odlicno radi posao, pa mozes njega da kontaktiras za farove. Mozda je cak i radio nekog keca, pogledaj slike u grupi.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jos jedna preporuka za Ivana.

Nego, meni izgleda odradio posao jedan od xenona na E. Izgleda da sam nekako zakacio sijalicu kad sam radio farove, suvise se brzo desilo da bi bilo slucajno... Al sta sad, sijace jos bolje s novim :kezo:

edit: https://www.facebook.com/groups/ledmasters/
Poslednja izmena od NexT u 28 Avg 2014, 00:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ivan je dobar drugar i još bolji majstor :)
Odgovori