Naravno da se i ja odjavljujem al zauvek iz ove teme;)
Možeš slobodno pisati ja se više neću javljati.

Ne gledaj sve iz ugla Srbije, gde je auto 35k stan 70k.Sh@rance napisao:Żivis po svom principu, a daješ savet po drugom.
Ajde onda mi objasni logiku dali je normalno da porodičan čovek kupi auto od 30-35k eura na kredit i plaća kiriju za stan.
Slobodno reci sta mislis...Cisto komentar, ja uopste nemam iluziju da smo mi prijatelji. To je cist poslovni odnos koji ce se promeniti prvom prilikom kad neko u "tom kolu" ne bude imao interes, oni ili ja...Ne znam da li me razumes...Ja samo kazem da su kulturni, prijatni, predusretljivi i raspolozeni da pomognu. U pare se ne dira niti se o tome prica. O njima se vodi racuna, paze se i to je to...member napisao:Od svih postova, najupadljiviji su mi zex-ovi...
Ne bih da ti diram Sneska, ali druze kako ces da se razocaras s takvim stavom! Ne znam kako drugacije da ti kazem, a da se ne uvredis!
(mislim na stav u vezi firme gde su su ti svi kao fol drugari) !
Meni je mnogo smetala ta njihova lažna zainteresovanost za mene i folirancija.zex napisao:ja uopste nemam iluziju da smo mi prijatelji. To je cist poslovni odnos koji ce se promeniti prvom prilikom kad neko u "tom kolu" ne bude imao interes, oni ili ja...Ne znam da li me razumes...Ja samo kazem da su kulturni, prijatni, predusretljivi i raspolozeni da pomognu.
Isto iskustvo iz poznavanja ljudi tamo, svi ljudi koji su se snasli imaju svoju nekretninu. Jedna od osnovnih potreba svakoga je kuca/stan a koliko se ko snasao se obicno vidi po adresi gde ima svoju nekretninu.goblin napisao: Inace, interesantno da vecina ljudi koje ja poznajem iz inostranstva a da su se snasli, uopste nisu podstanari. Tako da nisam siguran ni u teoriju da je i napolju bas toliko zastupljen "trend" podstanarstva, medju ljudima koji imaju mogucnosti da se skuce u svome.
Ja sam u Nemackoj malo vise od godine. Isti je utisak bio na pocetku i sad. Nisu morali da mi nalaze stan, da mi kupuju kola pre nego je u ugovoru stajalo...Dobio sam mnogo vise nego sto stoji u ugovoru, ali ako to nije na stetu firme i ne u novcu. Placaju mi, npr. casove nemackog koji su uvek u radno vreme, profesor mi dolazi u firmu, casovi nisu ni malo jeftini, tipa da je dvocas 50 eur..Captain Slow napisao:Meni je mnogo smetala ta njihova lažna zainteresovanost za mene i folirancija.zex napisao:ja uopste nemam iluziju da smo mi prijatelji. To je cist poslovni odnos koji ce se promeniti prvom prilikom kad neko u "tom kolu" ne bude imao interes, oni ili ja...Ne znam da li me razumes...Ja samo kazem da su kulturni, prijatni, predusretljivi i raspolozeni da pomognu.
A nisam stekao utisak da su fini i predusetljivi sem kad moraju.
I koliko dugo si tu u Dojče,
pošto imam utisak da si kratko i da si se oduševio na prvu loptu jer pišeš u superlativima.
Realno, svima prija prvih par meseci, ali posle kad udari dosada.