Naj postovi (smešni, simpatični)
Re: Naj postovi (smešni, simpatični, glupi...)
Benicio del Toro se ugojio 20 kg za paranoju u las vegasu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To je "samo" 18 godina mladji film.
I Christian Bale je smrsao 30 kg za The Machinist. Mnogo zajebanija stvar.
I Christian Bale je smrsao 30 kg za The Machinist. Mnogo zajebanija stvar.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Inace mozda treba pogledati ponovo film da bi bio drugi utisak.
Kad sam prvi put kao klinac gledao taxi driver pitao sam se zasto je to kultni film al kasnije mi je bio vrhunski.
Kad sam prvi put kao klinac gledao taxi driver pitao sam se zasto je to kultni film al kasnije mi je bio vrhunski.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Fali ti American Hustle 
On je kralj i bez toga. Jedino, to sigurno nije ni malo zdravo.

On je kralj i bez toga. Jedino, to sigurno nije ni malo zdravo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pogotovo 2004/5/6 - 55kg/86kg/61kg. I Matthew se potrudio za DBC.

Rakhil napisao:Da me bas interesuje koje pivo da pijem, ne bih pitao Heroja jer je nemac pojma oko piva i smara druge na forumu time. Pitao bih Deliju koji bi rekao "kupi stout ale porter draught bean thingamajig marke Veprova Usamljenost sto ga prave na vrh Povlena u drugoj nedelji januara svake prestupne godine, dva Bacevica evra flasa". Onda bih otisao u Tempo i kupio Jelen jer me realno boli kurac.
Hvala ti doktore sto si mi zabranio alkohol
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Naj postovi (smešni, simpatični)
viewtopic.php?f=25&t=479&start=2190#p477841

Ji 4Tze napisao:To je sada sve jedna ulica:Milos napisao:I jutros nije radio semafor na uglu Gospodara Vucica i Bulevara Kralja Aleksandra.
Bulevar Gospodara Kralja Aleksandra Vučića

Širim haos!
nikaragva napisao:Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Kada bot uleti, dobiće sendvič, pitaće za akumulatore, mi ćemo mu objasniti teoriju o formiranju cene struje, majoneza na pici i polemisaćemo sa njim o tome, da li u Bolonji ima debelih žena, iako nikad niko nije bio tamo
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
viewtopic.php?f=37&t=3057&start=210#p489308

Nema dalje.Milos napisao:Jaguar ima jaguara na haubi,a Audi 4 selne.
Case closed.

Širim haos!
Uopše mi nije namera da provociram, ali ovako koncizan post mora da se istakne i sačuva

pedja napisao:I odmah se deklarisite da li ste fasista, partizan, naprednjak, nazadnjak, bot po opredeljenju ili nadnici, ili mozda jedan od migranata, te da li mislite da je VW premium brend i da li Rešo promenom imena može da se distancira od Lagune. Na PM cete dobiti zamascene fotografije, delo jednog clana, da probate da protumacite sta je na njima, kao i veoma zanimljive poruke (neke mogu ukljucivati gmizavce) drugog clana foruma (bili musko ili zensko) da procenite koliko je normalan. Nakon toga cete biti sortirani tako da imate pristup odgovarajucim temama, a vase postove ce moci da citaju samo clanovi slicnog razmisljanja. Ovo je zbog licne bezbednosti.
Hvala na razumevanju
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Na temu gostovanja nekog sa Foruma na RTS-u...
nikaragva napisao:Da, neki dezurni spamer. Pa neka skrene pricu i objasni na rts zasto je Srbija tu gde jeste![]()
Milos napisao:Ma gde Ivana da posaljemo,da kaze samo : evo doneo sam vam par fotografija ...