Naši snimci saobraćajnih situacija
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Ni to nije realan prekrsaj,ali ako se hvatamo sitnih crevca,sto je poenta teme izgleda,da,to je jedini prekrsaj ovde,a njemu dzaba govorite,on je na svaki prekrsaj nateran,i nikako nije mogao da ga izbegne, dok su svi ostali bahati. A mi smo svi ovce,pa cemo da verujemo u neka banalna objasnjenja,i da osudjujemo nepostojece prekrsaje,a da razumemo njegove.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
Interesantna mi je ova fiksacija da se dokaže da sam licemer, bez obzira na sve.
Sa jedne strane je ok opravdavati prolazak na žuto svetlo ukoliko nije bezbedno zaustaviti se, a sa druge nije ok ako ne stanem na STOP iz istog razloga. Šta je onda licemerno?
Razumem da neke od vas žulja ova moja tema
ali dajte malo razuma i koncentracije pri čitanju.
Sa jedne strane je ok opravdavati prolazak na žuto svetlo ukoliko nije bezbedno zaustaviti se, a sa druge nije ok ako ne stanem na STOP iz istog razloga. Šta je onda licemerno?
Razumem da neke od vas žulja ova moja tema

http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nisi shvatio šta je čovek rekao 
Da, ok je proći na žuto ako ne možeš da staneš, ok je i to za stop što si uradio, ali nije u redu da druge kritikuješ a sam radiš to isto, o tome je reč i to je stalni kamen spoticanja

Da, ok je proći na žuto ako ne možeš da staneš, ok je i to za stop što si uradio, ali nije u redu da druge kritikuješ a sam radiš to isto, o tome je reč i to je stalni kamen spoticanja

STOP je obavezno zaustavljanje a zuto svetlo nije.
ako ti neko vozi na braniku tj. ne drzi propisano rastojanje ne stajes ni kad je crveno na semaforu pretpostavljam?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
ako ti neko vozi na braniku tj. ne drzi propisano rastojanje ne stajes ni kad je crveno na semaforu pretpostavljam?
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Da li je kritika i prosti opis situacije?
@ADrei: opet banalizacija?
@ADrei: opet banalizacija?
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ovo ti je bilo opravdanje pa me zanima jel je opravdano i kad prodjes na crveno tako ili vazi samo za STOP?Saobraćajna Kamera napisao:
Vidiš, jednog dana, kada se bude popravila vozačka kultura, vozač iza mene će držati propisno rastojanje umesto da mi vozi na braniku.
Onda ću i ja moći da stanem na STOP bez bojazni da će se ovaj iza mene zakucati.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni na ovom snimku upada u oci prestrojavanje u pogresnu traku..Ivan napisao:Nista posebno, ignorises STOP znak (0:29).Saobraćajna Kamera napisao:Evo i jednog od jutros, ništa posebno, čovek ignoriše pešake na pešačkom:
http://www.youtube.com/watch?v=6GXmvRrZgOA
Dakle treba da skrenes u prvu najblizu(levu) a ne u desnu..
Brzine idu u H-a !!!

Čini mi se da svi banalizujete priču. Autor klipova postavljajući snimke često banalnih prekršaja, a ostali tražeći dlaku u jajetu u njegovoj vožnji.
Pustite čoveka da kači ono što smatra da treba. Nema potrebe komentarisati da li je nešto mali, srednji ili veliki prekršaj. Prekršaj je prekršaj ma koliko banalan, besmislen, svakodnevan ili suprotan logici bio.
Nemojte nabijati autoru na nos njegove prekršaje jer ih svi pravimo.
Nego i dalje me nema na snimcima.
Pustite čoveka da kači ono što smatra da treba. Nema potrebe komentarisati da li je nešto mali, srednji ili veliki prekršaj. Prekršaj je prekršaj ma koliko banalan, besmislen, svakodnevan ili suprotan logici bio.
Nemojte nabijati autoru na nos njegove prekršaje jer ih svi pravimo.
Nego i dalje me nema na snimcima.

- Day Walker
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
@ADrei: ne razumem šta želiš da kažeš.
@Day Walker: da, znam, na levoj traci postoji poprečna pukotina. I, da, počeo sam prvo od sebe. Kada će ostali?
@Day Walker: da, znam, na levoj traci postoji poprečna pukotina. I, da, počeo sam prvo od sebe. Kada će ostali?
- Day Walker
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ljudi, ovo je već prežvakana priča, nemojmo da gušim temu koja može biti korisna ponavljajući jedno te isto. Ali bukvalno isto, sve smo svi već rekli.
Shvatanja su očigledno različita i tu nema pomoći, samo pokažite malo tolerancije.
Shvatanja su očigledno različita i tu nema pomoći, samo pokažite malo tolerancije.
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Ok, na provokacije ovog tipa više neću odgovarati.Day Walker napisao:Ne znam, priupitaj ih
- Day Walker
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Naši snimci saobraćajnih situacija
Poenta price.Xepoj87 napisao:Ni to nije realan prekrsaj,ali ako se hvatamo sitnih crevca,sto je poenta teme izgleda,da,to je jedini prekrsaj ovde,a njemu dzaba govorite,on je na svaki prekrsaj nateran,i nikako nije mogao da ga izbegne, dok su svi ostali bahati. A mi smo svi ovce,pa cemo da verujemo u neka banalna objasnjenja,i da osudjujemo nepostojece prekrsaje,a da razumemo njegove.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2