Naši snimci saobraćajnih situacija
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Cudi me, do sada je bilo 5 hiljada i to pisali suvozacu...
Grujiću gde nam se sakrio pravilnik o ostupanju policije? Nešto mi je u glavi da noću moraju da koriste upaljenu šargarepu i da je ovo zaustavljanje sa snimka nepropisno?
Btw ja sa njima kako kad. Uglavnom idem na zajebanciju, ali kad me iznerviraju nekom ingenioznom izjavom umem da budem neprijatan.
Btw ja sa njima kako kad. Uglavnom idem na zajebanciju, ali kad me iznerviraju nekom ingenioznom izjavom umem da budem neprijatan.
Ne razumem...A šta da radi pijan čovek posle fajronta pijanke? Ne sme da vozi, a ne sme niko ni da ga odveze 

Vozi se pozadi. Oduvek bilo.
- Grujic
- Moderator
Pravilnik je neko linkovao, potrazicu kad dodjem kuci za komp
Aaaa...'naćii, ne sme napred da biva cirke 

Ma nema sanse da za to uzimaju dozvolu...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja koliko sam upucen, nocu mora da ima uplajenu onu "sargarepu" kad zaustavlja
Ja sam uvek kulturan kad me zaustave, i do sada su svi bili ljubazni i profesionalni, tako da nije bilo problema 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Svojevremeno zena i ja odemo na neku zurku, 4-5 godina ima, i ja se toliko napijem da sam insistirao sam da sednem nazad i da se vezem (kazu da pijanstvo amplifikuje covekov prirodni karakter - kod mene je to vrlo komicno, ocito). Panduri zaustavljaju ribu u Fordu Ka i zaticu jako pijanog lika pozadi koji je vezan i izrazito ljubazan prema njima. Pandur kadar nevera. Toliko im nista nije bilo jasno da su proverili sve i svja deset puta - ko veli, mora biti da nosimo tri kile kokaina ili les u gepeku, ovo nije normalno ponasanje za Srbiju.
Leš ne može da stane u gepek Forda Ka. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Moze ako dobro istranziras prvo.
Ups....
Ups....
https://www.youtube.com/watch?v=5wnUD0yRs84
Tacno tako i oduvek bilo. Pijan napred ne sme da sedi.Velja napisao:Aaaa...'naćii, ne sme napred da biva cirke
Ali ima i ovde jedna caka samo se treba malo zgurati. A to je da svih cetvoro sednu pozadi. Posto je u vecini auta dozvoljeno voziti maksimalno njih 5(4+1vozac) nigde se ne spominje u kojem oni rasporedu moraju biti podeljeni. Tako da pored obaveznog vozaca na prednjem sedistu na zadnjem se slobodno mogu prevoziti 4-voro pod gasom. Jeste da ce pozadi biti malo tesnije ali to ce sigurno nekima biti i prijatnije. Zavisi od pola?
Pa kad ti riba u krilu kaze: Pomeri ga malo. Ti ne znas da li se to odnosi na drugara pored sto je gura ili na nesto sto je zulja?

Opet je prekršaj jer ne mogu svi da budu vezani.
- Grujic
- Moderator
Osim ako je mator auto bez pojaseva, mislim da su to ostavili kao takvo. Naravno, ako je fabrički imao pa su skinuti, to je tehnički neispravno.