Udarila mene riba i u Kneza Milosa, ja ih pustio, a posle vidim izgrebana zadnja vrata od njenog retrovizora
Evo ovaj bezazlen slucaj sa cukanjem u Cvijicevoj... Sta bi bilo da sam bio na motoru i isao 50,60? Zavrsio bih ispod taxiste. Deluje situacija bezazlena, ali ima dosta takvih glupavih situacija, koje nekada mogu bas da ujebu stvar.
Slucaj sa autobusom... Pa ja tako po ceo dan treba da pustam kojekakve retose i da vozim 20 km/h, da trosim kocnice kao majmun, jer oni ne umeju da postuju osnovne principe saobracaja? Nije ovo nesto napredno, nego osnovne stvari, iz koje trake ides u koju. Nema prestrojavanja u raskrsnici, vec udjes u ulicu i prestrojis se ako je slobodno. Opet, sta da me.je poklopio na.motoru, da me pregazi na keca?
Treba bahatima pokazati da to ne prolazi, inace odosmo u kurac.
Malopre, ja, Milos i moj drugar u kolima na crveno., iz susedne ulice izlazi Fiat 500, penje se na trotoar i krece da vozo trotoarom, decko i devojka za malo da najebu, decko mu lupi po kolima sakom, opet ne nesto jako, nego da mu pokaze da je debil, a on jos izadje i krene njega da napusava, da mu objasnjava kako je ok da on ide tuda.... Da smo bili u desnoj traci ili da se nije bas tada upalilo zeleno, skrenuo bih i ispresavijao bih ga, keve mi. Od Caribica, do kraja Bulevara mi bio bedak sto nisam izasao da pomognem decku nad kojim se ovaj ljomber izivljava.
Treba uvek imati obzira prema drugima i ne pustati ljomberima da vode kolo.
Jebote, koji sam Kalimero
Inace, fascinantno mi je da niko nije prokomentarisao taxistu na 2. minutu snimka...meni je ono neoprostivo bahacenje i operacija mozga...
Da ti rizikujes ceoni sudar, zbog 10s...pa strasno.
Sent from my Sony