Sta ti je optimizam,covek nasao prednost u pregojaznostiXepoj87 napisao:do pregojaznosti i osetio sam prednosti i mane svega.
Sent from my Sony
Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
stefanan napisao:Napisah,na psihickom nivou je sve. A i kad bi gledao idealnu gradju to po mojim merilima nikako nije ta mrsavo/zilava funkcionalna gradja. Volim da ima mesa, mada ce mi to biti vrlo tesko da postignem,ali time se ne opterecujem mnogo. Cilj mi je da se dovedem u red,a ne da se dovedem do maksimuma i idealne gradje
Poput ovog levog sam odprilike gradjen,samo sto ja imam jos da skidam stomak
Ja sam otprilike kao ovaj desno:

Ko je preporučio nekog nutricionistu u ovoj temi? Hoću da odem da mi izmere masti,da vidim na šta od hrane sam netolerantan i šta sve spada u taj pregled
Ne bacaj pare
Ome vage su glupost i mere masti racunanjem, nema veze sa realnoscu, vec smo to spominjali u ovoj temi. Jedi ono sto znas da je zdravo, za svaku namirnicu mozes naci nutritivne vrednosti na netu. Ugljene hidrate ujutru, smanjujes ka uvece, kada ih skroz izbacis. Naravno, slatko i bilo kakve sokove za trbusnjake zaboravi 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa gde da izmerim procenat masti onda?
Prvenstveno zbog toga hoću
Prvenstveno zbog toga hoću
Zasto ti je bitna brojka?
Izgled gledas i to.je to 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa ono,hoću da znam da mogu za par meseci da uporedim napredak
Stefane ti si nama svima lep kakav jesi,pusti zle jezike :*
Salim se ignorisi debelog,idi izmeri nemas sta da izgubis.
Salim se ignorisi debelog,idi izmeri nemas sta da izgubis.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sem masti.
Ok,Stefane ti si svima nama lep sem Rakhilu,koji smatra da imas da izgubis masti.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ua debele ribe sa Pravnog 
Guglas Anu, nutricionistu, mislim da je sad kod Djerma
Hvala Grujo
A vas dvojica možete da me poljubite u biceps
Tj rakhilu ti ne možeš,preneces mi tu ebolu
A vas dvojica možete da me poljubite u biceps
Tj rakhilu ti ne možeš,preneces mi tu ebolu
Stefane, kupis vagu od 2 soma sa tim diodama i to ti je to 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja definitivno moram hitno na dijetu jer sto vise treniram to mi stomak vise raste.
Delija, odmah da ti kazem, tvoje podjebavanje koje ce neminovno uslediti me nece izbaciti iz takta.
Ono, napumpao sam se kao sivonja, osecam se dobro, zdravo, imam vece sise nego zena mi, snaga mi je dosta skocila, ali brate stomak kao da mi se povecava, i pored treninga i pored smanjenog unosa necega sto sam ranije tamanio (slatkisi, koka kola). Cudno. Nemoguce da nemam kalorijski deficit a opet ne mrsavim uopste. Istina i daje jedem po malo slatkise, beli hleb jedem dosta, znam da to ubija... ali opet...
Ne vredi, moram da zaboravim na hleb i slatkise, bukvalno da ih ne mirisem. Ali ne mogu da zamislim obrok bez 'leba.
Delija, odmah da ti kazem, tvoje podjebavanje koje ce neminovno uslediti me nece izbaciti iz takta.
Ono, napumpao sam se kao sivonja, osecam se dobro, zdravo, imam vece sise nego zena mi, snaga mi je dosta skocila, ali brate stomak kao da mi se povecava, i pored treninga i pored smanjenog unosa necega sto sam ranije tamanio (slatkisi, koka kola). Cudno. Nemoguce da nemam kalorijski deficit a opet ne mrsavim uopste. Istina i daje jedem po malo slatkise, beli hleb jedem dosta, znam da to ubija... ali opet...
Ne vredi, moram da zaboravim na hleb i slatkise, bukvalno da ih ne mirisem. Ali ne mogu da zamislim obrok bez 'leba.