Iole kvalitetna kilaza je kada imas manje od recimo 15% masti u organizmu.nikaragva napisao:To je ok kada imaš mrcine od 120 i kusur.
Ali kada čovek ima 180cm i 75kg, a nikada u životu nije podigao ništa teže od kašike, šta je onda kod njega nekvalitetno, šta je to tačno nekvalitetna kilaža kod njega. Na to sam mislio.
Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne moras da imas manje od 15% masti u organizmu, sve do 20 je zdravo, a jednako nezdravo je i ispod 10%.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma ko se uvredioXepoj87 napisao:Naravno da ne moras da budes nagruvan da bi imao kvalitetnu kilazu.
Izgled nema nikakve veze sa zdravljem.
Nikaragva, ne moras da etiketiras ljude po kilazi, ne budi nekulturan.
Sent from my Sony
Ja prvi sam mrcina sa gomilom akumulirane energije, da se stručno izrazim
Taj izraz se odomaćio za krupne ljude, nevezano za njihove navike i ponašanje u društvu. Odavno niko za lešinu ne kaže mrcina, barem nisam čuo.
Da našem organizmu ne treba da skladišti toliko energije, on to ne bi radio. Priroda je sve to uredila, milionima godina. Zato slobodno jedite i akumulirajte
Ja onda sa mojim zalihama mogu da docekam cak i nikad vece penzije.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kad napišeš "akumulirana energija" onda to zvuči kao nešto aktivno i spremno za bog zna kakve aktivnosti 
a to je "nagomilani višak" ili bolje "deponija viška"
a to je "nagomilani višak" ili bolje "deponija viška"
Boringly average, but also perfect for school run mums
Dobro, velikom vecinom telo to cuva zbog poremecaja u metabolizmu, a svakako sr moze iskoristiti, samo je pitanje ekstrema koji bi telo na to naterao 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja racunam na vas dvojicu kad krene zombi apokalipsa.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja moram pod hitno da promenim ishranu, ko je bese postavio link (heroj, Milos...) sajta koji ti kao i napravi komplet obroke??
Na sta, postoje dva moguca scenarija. Da pojedemo zombije ili da se prvi sapletemo? 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Ne bi se ja mnogo uzdao u nas.Rakhil napisao:Ja racunam na vas dvojicu kad krene zombi apokalipsa.
Ovakvi u filmovima sa zombijima, prvi najebu, odmah posle crnaca
Zavisi od genetike, ako je ekto, onda je odlicno, bice zilav, videce mu se trbusnjaci i imace odlicnu podlogu za pravu masu, a postoje i ''skinny fat'' varijante gde je tih 70-75kg na 180cm 'malo', mrsav u rukama, nogama, a recimo dosta sala na stomaku, sisama i sl, to onda nije bas kvalitetna kilaza, mada mislim da Delija nije mislio na to, nego na ljude s prevelikom tezinom i BFom koji pokusavaju da smrsaju, pa to odrade na nacin da se samo smanje, sto misici, sto salo.nikaragva napisao:To je ok kada imaš mrcine od 120 i kusur.Scuderia napisao: Losa kompozicija masnog/misicnog tkiva. Dve osobe iste kilaze i razlicitog bodyfat-a mogu da izgledaju totalno drugacije. Gubljenje masti i gubljenje kg (bilo kojih kg) su razlicite stvari.
Ali kada čovek ima 180cm i 75kg, a nikada u životu nije podigao ništa teže od kašike, šta je onda kod njega nekvalitetno, šta je to tačno nekvalitetna kilaža kod njega. Na to sam mislio.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa na to I racunam, vidis kako je Heroj skontao. Ne moras biti brzi od zombija, dovoljno je da budes brzi od rendom debeljana 
Poslednja izmena od nikaragva u 13 Maj 2015, 15:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Video me covek danas pa se zabrinuo za sebe da ne postane i on lopticaivancho napisao:Ja moram pod hitno da promenim ishranu, ko je bese postavio link (heroj, Milos...) sajta koji ti kao i napravi komplet obroke??
https://www.fatsecret.com/calories-nutrition/
ja sam ovaj sajt koristio
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
E Rakhile, ne racunas na to da bih ti prvo polomio nogu, pa onda odsetao like a boss.
Sent from my Sony
Sent from my Sony