Ne, apsolutno neces postati majstor necega samo time sto radis nesto.sszgo napisao:Xepoj87 napisao:Najmanje se o teretani prica, tako da si debelo omasio.
Ne zanima nas koliko ti treninga drzis kojekakvim babama u Dubaiju, to ne potvrdjuje tvoje znanje, kao to sto si vozio par boljih automobila, ne znaci da ista znas o automobilima, sto si i dokazao.
Sent from my Sony
kako ne potvrdjuje... pa sta god da radis po ceo dan postaces majstor u tome pa makar startovao od nule.
a ja pre nego sto sam poceo da ucim druge sam trenirao i ucio sebe deset godina
a kako ne znam ista o automobilima? ne moram da znam mehaniku, ali znam kako je voziti neka kola i kako se ponasaju, cene nabavke, odrzavanja itd... mene ne interesuje da znam u detalje tehnicke stvari, to znaju serviseri i to im je posao, a moj je nesto drugo... ali sam zato vozio, na kracim ili duzim relacijama, kola koja vecina ljudi vidi samo na slikama i na tvu... g65 amg, ferari 458, ferari kalifornia, 911 razni modeli, db9, vantage v8, m6, x6m, sl 63amg, maserati gt cabrio, range rover supersport itd itd itd
i sad ti meni reci, ko od zna vise o automobilima... onaj ko ih vozi ili onaj ko cita o istim na netu...
i ko zna vise o tehnici treninga ishrani itd, ti koji treniras samo sebe par puta nedeljno, ili ja koji treniram sebe i treniram i pratim 50 razlicitih ljudi godisnje svakoga dana u godini po 5 sati...
A pogotovo da uzmemo za primer koliko je tesko postati dobar u treniranju(fitnesu)... Jedno 6 meseci citanja po netu i vezbanja i strucnjak si.
Osim sto si provozao par dobrih automobila, ne znas nista o kolima, ukljucujuci i ona koja posedujes.
Ja vise od tebe kilometara prelazim, kao i od 70% forumasa, pa po toj logici, ja treba ovde mnogo da znam o istima?
Ne znam odakle tebi podatak da si se ti vozio ili da si vozio vise automobila od mene, ali po tvom spisku, rekao bih da debelo kaskas za mnom, i ako ja takvo iskustvo apsolutno ne vezem za znanje o kolima, jer jednostavno to i nije, vec mala doza iskustva.
Ja ovde znam manje o automobilima od minimum 50% aktivnih clanova, a ti od 99.9%.
Iskreno, ne znam sta covek koji ne zna koji motor ima u Aston Martinu koji poseduje, trazi na auto forumu, a s obzirom da jedan jedini post, osim hvaljenja svojim kolima i slikama koje nisu vezane za kola, nisi napisao, naslucujem.
Poenta mog pisanija je da si uleteo u temu da bi se popisao po istoj, kao i o ucesnicima iste, u klasicnom douche fazonu, pa sam ti na taj fazon i odgovorio, to jest, popisao se i ja malo po tebi, cisto da bude fer.
Niko ovde nema nista da ga ispravis ili da napises svoje misljenje za bilo sta, ali treba ostati kulturan, jer sa pljuvackim stavom mozes samo na zid da naletis i da se povredis.