Sto znaci da je pravo vreme da se vratis krosfitu

To samo posle prvog, vec nakon drugog treceg ce biti ok.propeler napisao: Kada bih sad otišao na jedan kros fit trening mislim da tri dana ne bih mogao da ustanem iz kreveta od upale koliko sam ispao iz forme
Ovo sam pisao u drugoj temi u januaru. Jutros sam bio na 99,6kg, ali već 2 nedelje sam tu između 99 i 100, tako da sam zadovoljan. Sledeći korak mi je da u maju imam 95-96, s obzirom da sam se ustalio u treninzima, i plus dodao basket/odbojku vikendom.Momčilo napisao: Ja sam se vratio u teretanu i izbacio slatko za pocetak. Trudim se da hrana bude raznovrsna, da ne jedem kasno bas i da ne jedem picu i slicno dok se ne ustalim. Bio sam na pocetku godine na oko 103kg. Vagu sam pozajmio prijatelju koji je van stana sledeca 2 meseca pa se necu vagati, bas me zanima sta ce biti u martu kad se izvagam, nadam se 98-99..
Kako doslo tako i otislo, danas sam opet na 75 kg posle posta, izgleda da telo preko zime nabaci tih par kg razlike, i sad se oslobodilo. I dalje se drzim svoje rutine, 4 puta nedeljno vezbe piramida na sipkama, i par puta bajs ili neki kardio....Bax napisao: 01 Apr 2025, 09:35 Izlazim iz zime, i dalje se drzim mog programa, trening 4-5 puta nedeljno, mahom vezbe snage sa svojom tezinom 4 dana, zgibovi, propadanja, sklekovi cucnjevi, plus kardio trening, bilo bicikl, bio neki aerobik trening.
Vratio sam se sa nedelju dana skijanja, gde sam jeo onako bez ogranicenja, a dosta sam i pio alkohola, ne radi opijanja, ali ono na stazi, rakijica da se okrepim.
To me je dovelo do maksimuma kilaze, 78 kg jutros na merenju posle redovnog 36h posta, ponedeljkom.
Posto krece prolece, videcemo sta ce se dalje desavati, da li ce se nastaviit trend vracanja kilograma(masti), ili cu da krenem nanize. Proslogodisnji minimum je bio oko 73 kg.