Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ovo potposujem. Gledao sam momke kako igraju i, iskreno, mislim da im Jokic ne treba. U Denveru je sve podredjeno njemu, bilo bi glupo da bude i u repci gde umesto njega mozemo imati jos pet resenja za zatvaranje utakmice. Koliko se Dobric trudi, vise on vredi timu nego Jokic. Naravno, ne uporedjujem njih dvojicu vec cisto ucinak za tim.milanns napisao:@pedja potpisujem. Postoji jedno moguce opravdanje/razlog zasto Luka, braca Gasol itd stalno igraju za reprezentaciju a Nikola ne. Prosto, Luka, Gasol, djinobili ostavljaju utisak ljudi koji ce se i sa 89 godina peglati u micama da pobede. Takmiciti sa drugim penzosima u cemu god samo da ih "dobiju", a Nikola bi vec od 30te jahao konje i pecao. Nije opravdanje, ali deluje da je tako. Naposletku, stara prica, onaj koji na svom poslu (ne u svojoj firmi), u svojoj zemlji bude davao maksimum (a ne krivinario) i pored toga bio spreman da dodatno (recimi svaki vikend, ceo vikend, mesec dana) nesto uradi za svoju zemlju, ima pravo i da sudi. Dodatno, jbg, u reprezentaciji ni njemu ni selektoru ni saigracima nije komforna situacija kao u Denveru. Moralo bi biti sve podredjeno njemu i njegovom nacinu igre a to moze biti problem za sve. I trenera i saigrace, pa i Jokica. Hocu reci, ko se pali i dalje na rezultate repprezentacije Srbije ciji predsednik ni ne znam ko je, ali neki sns Vucic je, mozda rezultati i budu bolji bez Jokica i igra opustenija.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Nije još gotovo, rekao AV: "ako je istina..."