Corona virus
Re: Corona virus
A da ne pričam to ludilo u Holandiji. Ako dolaziš avionom traže testove a autom ne i to zvanično. Kao logika je negde si ušao u EU
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Bas to, a kakva je bila kuknjava i apokalipsa u Indiji, bar iz medijaBax napisao:Radi boljeg konteksta, grafikon UK uporedo sa skorasnjim pikom u Indiji u relativnim ciframa.
Neuki posmatrac bi rekao, da je uticaj vakcina premali na tok stvari.
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
U Indiji je bilo strasno.
Kako radim sa dosta Indijaca, stalno su imali hitne family emergency, i dosta je uticalo na sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako radim sa dosta Indijaca, stalno su imali hitne family emergency, i dosta je uticalo na sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
beograd pun indijaca u tranzitu ka US i UK, barem tako kažu. ne znam zašto se toliko zadržavaju ali nije običan avionski tranzit - hoteli slavija i interkontinental bivši prilčno puni, očigledno socijalne razlike uslovljavaju izbor hotela ali generalno slabo da ima sirotinje uglavnom srednja i viša srednja klasa. čitave familije sa silnom decom, ima ih i po gradu, njima ovo nije vrućina pa se daju videti po knezu, oko hrama i po parkovima. našta će to da izađe ne znam, ono što znam je da im ne treba viza za srbiju, da ih niko ne testira itd itd. neka logika je da ako su krenuli na dalek put da ne bi trebalo da su zarazni ali ko će ga znati danas.
U Indiji je to proslo, nece ga indijci rasejati kod nas sada.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ma, kakva JARftj napisao:Vracali su se iz juznoafricke republike?
Mislim za svaku zemlju vaze razliciti uslovi, ne kapiram kakve veze ima avion sa bilo cim.
https://www.mfa.gov.rs/lat/gradjani/put ... -putovanje

Leteli su iz De u Srb
Gesendet von meinem Blaulaxy mit Tapatalk
Zar nije obavezan PCR test za ulazak u Srbiju odatle?gazza napisao: 28 Jun 2021, 15:44 ono što znam je da im ne treba viza za srbiju, da ih niko ne testira itd itd. neka logika je da ako su krenuli na dalek put da ne bi trebalo da su zarazni ali ko će ga znati danas.
РЕЖИМ УЛАСКА ЗА СТРАНЕ ДРЖАВЉАНЕ
Ради заштите од уношења заразних болести на територију Републике Србије, лицима која у Републику Србију долазе из држава са неповољном епидемиолошком ситуацијом (из свих држава света), дозвољен је улазак у Републику Србију под условом да поседују негативан RT-PCR тест на присуство вируса SARS-CoV-2, издат од стране референтне лабораторије државе из које долазе, не старији од 48 часова од датума издавања резултата.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Jeste neophodan negativan test za ulazak u srbiju, generalno ni u avion ne bi mogao niko da udje bez pcr-a. Drugi problem je sto je negativan pcr moguce verovatno na trafici kupiti u indiji.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cak ih po Pozarevcu vidjam. Par njih prisli da pitaju nesto. Pola prica indijski pola engleski.gazza napisao:beograd pun indijaca u tranzitu ka US i UK, barem tako kažu. ne znam zašto se toliko zadržavaju ali nije običan avionski tranzit - hoteli slavija i interkontinental bivši prilčno puni, očigledno socijalne razlike uslovljavaju izbor hotela ali generalno slabo da ima sirotinje uglavnom srednja i viša srednja klasa. čitave familije sa silnom decom, ima ih i po gradu, njima ovo nije vrućina pa se daju videti po knezu, oko hrama i po parkovima. našta će to da izađe ne znam, ono što znam je da im ne treba viza za srbiju, da ih niko ne testira itd itd. neka logika je da ako su krenuli na dalek put da ne bi trebalo da su zarazni ali ko će ga znati danas.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Koji indijski?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- H4wkeye
Hindi? Kako se vec zove. 

Ima ih stotine.
Po nekoliko zvaničnih u svakoj državi + engleski, bez koga ne bi mogli međusobno da se sporazumevaju. Hindi, bengalski, urdu i mnogo drugih iz indo-evropske familije [kojoj pripadaju i persijski (Iran) i pašto (Avganistan) - kao i svi evropski jezici osim ona dva ugro-finska, baskijskog koji je izolovani jezik i nije u vezi ni sa jednim drugim i malteškog čija je leksika šarolika, ali je suštinski baziran na arapskom i stoga spada u semitske)].
Na jugu Indije su dosta zastupljeni i jezici iz jedne druge familije, dravidske, a najpoznatiji od njih su malajalam i tamilski.

Na jugu Indije su dosta zastupljeni i jezici iz jedne druge familije, dravidske, a najpoznatiji od njih su malajalam i tamilski.
Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
Zanimljivo.
Dosta brzo pricaju. Engleski im je ok ali kad krenu na hindu ili kom vec, pricaju sto na sat 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Danas u Engleskoj 22,000 slucajeva, troje umrlo. Prosek prethodne dve nedelje verovatno dostigao 15,000 slucajeva dnevno. 1,500 ljudi ukupno danas u bolnicama, januara bilo 39,000Bax napisao: 28 Jun 2021, 09:47 Radi boljeg konteksta, grafikon UK uporedo sa skorasnjim pikom u Indiji u relativnim ciframa.
Neuki posmatrac bi rekao, da je uticaj vakcina premali na tok stvari.
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk