Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
Mislim da su Grci sasvim OK sa ovim rešenjem koje je u potpunosti primereno onome kome je namenjeno a kome se ne sviđa ima toliko drugih zemalja gde ne skidaju tablice - Hrvatska, Albanija itd mada tamo može i neko drugo sran*e da se desi koga nema u Gr.
Nema potrebe da tražimo bolje rešenje umesto njih. Mož misliti sad će naše likove da puste da im prave cirkus na granici, kao da to već nisu videli prošle godine drugim povodom.
Nema potrebe da tražimo bolje rešenje umesto njih. Mož misliti sad će naše likove da puste da im prave cirkus na granici, kao da to već nisu videli prošle godine drugim povodom.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Za Grcku nije " normalno" jer se lokalci pqrkiraju gde stignu, voze auto, motor u pesackoj zoni... Naravno da kad takav primer daju turistima da ce turisti isto smatrati da je to ok. Plus parkinga bez, a hoce turizam. Pa ocisti prvo malo zemlju od djubreta, granja, trave pored puta. Napravi ljudima parking gde da parkiraju, neka se i placa i sve ok.Mislim da to ljudima smeta.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
I u Hr mozes popiti kaznu zbog nepropisnog parkiranja, i to je sasvim ok, ali nemaju oni sta meni tablice skidati jer su moje vlastnistvo. Zasto mi onda ne skinu tockove? Da mi skinu tablice ladno bi prijavio da su mi jih ukrali pa neka se jebugazza napisao: 30 Jun 2021, 18:41 Mislim da su Grci sasvim OK sa ovim rešenjem koje je u potpunosti primereno onome kome je namenjeno a kome se ne sviđa ima toliko drugih zemalja gde ne skidaju tablice - Hrvatska, Albanija itd mada tamo može i neko drugo sran*e da se desi koga nema u Gr.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
To ko da kazes sta ima meni pauk da nosi auto kad je on moje vlasnistvo.
Nije isto,Kornjaca Rade napisao: 30 Jun 2021, 21:19 To ko da kazes sta ima meni pauk da nosi auto kad je on moje vlasnistvo.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ok
-
- Banned
Sasvim sam siguran da i u Srbiji voziš onako kako ti lokalci ovde daju primer a ne po saobraćajnim propisima.dag81 napisao: 30 Jun 2021, 18:52 Za Grcku nije " normalno" jer se lokalci pqrkiraju gde stignu, voze auto, motor u pesackoj zoni... Naravno da kad takav primer daju turistima da ce turisti isto smatrati da je to ok. Plus parkinga bez, a hoce turizam. Pa ocisti prvo malo zemlju od djubreta, granja, trave pored puta. Napravi ljudima parking gde da parkiraju, neka se i placa i sve ok.Mislim da to ljudima smeta.
A uzgred nije tačno da ne kažnjavaju lokalce, pizde i oni itekako.
Nemam šta da dodam sem onoga što sam napisao: Grčka nije najbolja zemlja na svetu ali srećom imamo Crnu Goru, Albaniju, Hrvatsku, Tursku i ostale turističke destinacije koje su pod konac, imaju parkinge i ne skidaju tablice. Pa prijatan odmor tamo.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Kome se ne svidja šta nadležni u zemlji rade, nema pravo da se buni. Može samo da se iseli. Gde li sam još čuo tu genijalnu logiku?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Nocas sve granice ni 2min zadrzavanja osim grka gde je bila kolona do makedonske granice.
Ali mi je posle Vranja izetela neka zivotinja zec ili macka ne znam. Nije bilo sanse da izbegnem.
A nisam vozio nista prebrzo 130, samo je krenula da pretcava.
Smorio sam se exremno zbog zivotinje, ne znam ni sta je bilo...
Mrkli mrak nisam imao gde ni da stanem, sva sreca da mi nije prosla ispod tockova samo sam je bacio.
Branik sam slomio i resetku.
Vazno da smo mi zivi i zdravi, zivotnja
Ali mi je posle Vranja izetela neka zivotinja zec ili macka ne znam. Nije bilo sanse da izbegnem.
A nisam vozio nista prebrzo 130, samo je krenula da pretcava.
Smorio sam se exremno zbog zivotinje, ne znam ni sta je bilo...
Mrkli mrak nisam imao gde ni da stanem, sva sreca da mi nije prosla ispod tockova samo sam je bacio.
Branik sam slomio i resetku.
Vazno da smo mi zivi i zdravi, zivotnja
-
- Banned
Jel ima neki način da se sazna stanje na Promahonasu? Krećem sledeći utorak i nešto sam se navikao na put preko Bugarske a ne bi da upadnem u buljuk Bugara. Isto pitanje važi i za Evzoni, znam za kameru na AMSSM ali ona snima samo makedonsku stranu a tamo obično bude mnogo manja gužva nego kod Grka.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sad vidim objavu Dan-Dar hotela, od 21h je počeo da radi i Dojran granični prelaz.
There are 10 kinds of people in the world: