Grčka
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Re: Grčka
Па наравно, шта друго очекивати од њих
Гледам тренутно камере на АМСС-у преко С. Македоније и упоређујем са прелазом Градина и мања је гужва преко С. Македоније. Озбиљно размишљам да ове године прескочим Бугарску после 7-8 година, иако сам сам себи рекао да нећу ићи преко С. Македоније докле год је зелени картон у оптицају, не због пара већ из принципа. Још сам у дилеми, има времена до августа.

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
'Bem ti ovaj PLF, sad popunjavamo za utorak i već sad moramo da odlučimo kuda idemo. Na kraju smo stavili Evzoni, mislim da je presudila više jagnjetina kod Džoke nego bilo šta drugo. Ako baš zagusti probaću Dojran uz rizik da me vrate.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam na Dojranu, sutra ujutru prelazim pa pišem...
Inače, AP kroz Makedoniju je dotakao novo dno... bas je grozan. Prilikom prelaska preko jedne dilatacione spojnice, zveknuo sam glavom u krov. Ajd sto sam ja, nego i žena koja je spavala (xaxaxa, iskreno to je bilo zabavno)...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Inače, AP kroz Makedoniju je dotakao novo dno... bas je grozan. Prilikom prelaska preko jedne dilatacione spojnice, zveknuo sam glavom u krov. Ajd sto sam ja, nego i žena koja je spavala (xaxaxa, iskreno to je bilo zabavno)...
-
- Banned
deo između demir kapije i negotina pa još par km dalje prema stobiju/skretanju za gradsko je opasan po život, naročito smer prema beogradu. mada sa ovom najezdom turista ka grčkoj u poslednjih 7 dana verujem da se sjebalo i ono što je mirovalo za vreme korone tako da ko zna našta to liči.
već sam jednom pisao ovde da prelazak iz makedonije u srbiju (pa čak i u vukoje*inu zvanu preševska dolina) izgleda kao ozbiljan civilizacijski iskorak u smislu kvaliteta vožnje, hvala SMAK-u što postoji.
već sam jednom pisao ovde da prelazak iz makedonije u srbiju (pa čak i u vukoje*inu zvanu preševska dolina) izgleda kao ozbiljan civilizacijski iskorak u smislu kvaliteta vožnje, hvala SMAK-u što postoji.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam prespavao taj deo ka Gr, zena vozila 
Zato mi u povratku ispao kamen iz bubrega fazon…
Sent from my iPhone using Tapatalk

Zato mi u povratku ispao kamen iz bubrega fazon…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Dojran prazan. Jedan auto pre, jedan posle mene. Testiraju svaki auto. Na koga je plf obrazac tome rade brzi test. Dodje rezultat na sms za 5 minuta. Ostale članove porodice ignorišu..
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Тестирали те без обзира што имаш вакцину?
-
- Banned
Pa oduvek je tako, mi smo 2x prelazili posle vakcinacije i oba puta rapid test. Prvi put bogme i PCR, još nije moglo samo sa vakcinom.
Imamo li izveštača sa Evzonija danas?
Imamo li izveštača sa Evzonija danas?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo sad smaraju da moraju isti uslovi i za trajekt... I sad vraćaš se sa ostrva, sve i da si vakcinisan moraš da ooet testiraš decu. Ja baš volim Grčku, ali ovo mi je za sočnu srpsku psovku.