Grčka
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Re: Grčka
Hvala. Pitam posto znam da je besplatno a prvi sajt koji sam otvorio zatrazio mi je ta uplatim 30eu.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Sad mi žena kaže da na brodu nikoga ne zanima ni kovid formular, jedva je nekome uvalila. To se dobija uz karte da se popuni. Ukratko raspad. Velika promena u odnosu na prethodno stanje kad smo čak morali da imamo poslovno pozivno pismo da bi mogli da se ukrcamo
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A izvinite, u cemu je fora da za *ebeni trajekt treba neka posebna potvrda, sta kao ostrvo je posebna drzava jer je ostrvo ?
U svakom slucaju, drago mi je da se ta idiotska pravila ne *ebu ni 2% od strane Grka.
U svakom slucaju, drago mi je da se ta idiotska pravila ne *ebu ni 2% od strane Grka.
-
- Banned
To je važilo za vreme sedmomesečnog lokdauna, sa razlogom da se spreči širenje korone na ostrva koja su mnogo gore opremljena za pomoć obolelima. Nisi mogao da putuješ na ostrva van okvira tzv esencijalnog putovanja (boravak, posao ili povratak nakon medicinske usluge npr u Atini).
-
- Banned
Nema razlike izmedju gomile na trajektu i gomile na plazi, basti kafica, u setnji gradom itd. Ljudi su svakako napolju, tako da mi nije bas jasno.nidza napisao: 07 Jul 2021, 17:43 Na trajektu su ljudi na gomili, kao i u avionu ili busu, a za takve velike grupe ima smisla. Niko ne želi da im neko bolestan upropasti odmor.
-
- Banned
Kako misliš napolju u recimo januaru na trajektu Pirej Krit? Jel si se vozio nekad brodom zimi? Lokdaun je bio od novembra do maja. Btw svi trajekti i dalje imaju prepolovljen kapacitet, svako drugo sedište je obeleženo kao zabranjeno za sedenje i nema šanse da sedneš pored nekog ako nije član tvoje porodice.
-
- Banned
pa to nije ozbiljno, stvarno. tasos je na pljucomet od kopna i obolela osobe moze za sat vremena da bude u bolnici u kavali. za razliku od mog ostrva koje zimi ili u prolece ima trajekt 3x nedeljno i zdravstvenu službu prilagođenu normalnim potrebama a ne pandemiji. stari ljudi su ovde zaista bili preplašeni, znam mnoge u selu koji bukvalno mesecima nisu izašli iz svog dvorišta. čak su se i neki takvi zarazili preko rođaka koji su ih snabdevali...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U Grčkoj su vakcinisali 5mil sa bar jednom dozom (47%) i 4mil (38%) sa obe. A vidi se da su krenuli masovnije tek u aprilu. Da su mogli da krenu 2 meseca ranije, tj. da nisu ignorisali kineske i ruske vakcine iz političkih razloga, sad bi bili na konju.
Sa druge strane, mi koji smo imali sve na raspolaganju smo stigli tek do 39% bar jedne doze i kriva vakcinacije nam se veoma zaravnila, za razliku od grčke koja samo cepa na gore. Ili smo kompletni moroni (što nije daleko od istine), ili je veliki deo populacije preležao van sistema pa ni ne juri vakcinu.
Sa druge strane, mi koji smo imali sve na raspolaganju smo stigli tek do 39% bar jedne doze i kriva vakcinacije nam se veoma zaravnila, za razliku od grčke koja samo cepa na gore. Ili smo kompletni moroni (što nije daleko od istine), ili je veliki deo populacije preležao van sistema pa ni ne juri vakcinu.

Kontrola na trajektima
https://www.keeptalkinggreece.com/2021/ ... afina-ios/
...
Out of 70 tests, 14 were positive.
...
https://www.keeptalkinggreece.com/2021/ ... afina-ios/
...
Out of 70 tests, 14 were positive.
...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Banned
ne verujem u zatvaranje ali bi trebalo požuriti....
https://www.ekathimerini.com/news/11642 ... um=twitter
https://www.ekathimerini.com/news/11642 ... um=twitter
-
- Banned
Sta znaci pozuriti, covek moze da rezervise i da ceka dan polaska oa sta bude, nema tu neke filozofije. Mislim da je to negativni hype koji se namerno pravi.
Kazi ti meni druze, posto moji iz Skoplja nece izgleda biti tu kada budem isao za GR, gde mogu da prespavam a da to nije Romantik? Kako bese ono malo mesto pred granicu sa GR?
Edit: Negotino
Kazi ti meni druze, posto moji iz Skoplja nece izgleda biti tu kada budem isao za GR, gde mogu da prespavam a da to nije Romantik? Kako bese ono malo mesto pred granicu sa GR?
Edit: Negotino