Crna Gora kolima
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Crna Gora kolima
Ili onaj senzor kao na strandu, ali ljudi nece inicijalno da malo vise uloze. Za ove sa druge strane mosta nemam komentar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Petrovac na moru...
5 put smo ovde.Neko bi rekao,za bolje ne znamo.Ili ne mozemo finansijski da izguramo sve kako treba.
Grcka nam je cenovno daleko i onda se uvek vracamo u bratsku Crnu Goru. Uvek kazem KIA ce dogodine videti Grcku i.....zavrsimo u Petrovcu.
Verovatno ce dogodine zamena voznog parka,pa mozda novi auto vidi Grcku.
Petrovac
Malo,porodicno mesto.Sve je na dohvat ruke.
Ko voli miran odmor,da zaspi u 11,probudi se u 7-8 ujutro,idealno.Ko voli provod,zaobici.

Uglavnom smo rotirali 2 hotela,Rivijera i Palas.
Oba su na obali,za decu idealno.Sve je blizu.
Kad uprzi oko 11,povucemo se na bazene,pa rucak i dremka....
Sebe ne vidim kao nekog ko zabada suncobran,vuce lezaljke na plazu i przi porodicu ceo dan na suncu,jer je dosao na more,jede pljesku ili giros na odmoru.Lidl da ne spominjem.
Odvedes zenu na odmor,da kuva virsle i sprema sendvice...jbt...
More je odmor,more se koke,more je izvor zivota,jeli tako Loke?
More je toplo.Bas toplo.
Guzve ima,ali ne kao kad su Rusi bili vecina.
Sada Rusa nema.Poneki zalutali.Nema letova iz Rusije za CG.
Parking oko 7 evra dnevno.Tura pica za porodicu 10 evra.
Lezaljke od 10-12 do 20 na Lucicama(mala fensi plaza u nastavku Petrovca)
Put je uglavnom ok.Najgori deo puta je ceo put.Ko voli krivine.
Deca ne vole.
Deo preko Tare za izbegavanje.Bas je rasturen.Ostalo ok.
Radar pre Sozine,posle Skadarskog jezera,uzbrdo.Ogranicenje je 50 na jednom mestu.Tu je cesto stacioniran,burazer uleteo sa 80+ pre 10 dana....
Na forumu ne pisem vise...Citam,ali koliko vidim prskao je kao zvecka.Nema sveze krvi.
Pozdrav dobrim ljudima,live long and prosper.
A ostalima...paljba...
5 put smo ovde.Neko bi rekao,za bolje ne znamo.Ili ne mozemo finansijski da izguramo sve kako treba.
Grcka nam je cenovno daleko i onda se uvek vracamo u bratsku Crnu Goru. Uvek kazem KIA ce dogodine videti Grcku i.....zavrsimo u Petrovcu.
Verovatno ce dogodine zamena voznog parka,pa mozda novi auto vidi Grcku.
Petrovac
Malo,porodicno mesto.Sve je na dohvat ruke.
Ko voli miran odmor,da zaspi u 11,probudi se u 7-8 ujutro,idealno.Ko voli provod,zaobici.

Uglavnom smo rotirali 2 hotela,Rivijera i Palas.
Oba su na obali,za decu idealno.Sve je blizu.
Kad uprzi oko 11,povucemo se na bazene,pa rucak i dremka....
Sebe ne vidim kao nekog ko zabada suncobran,vuce lezaljke na plazu i przi porodicu ceo dan na suncu,jer je dosao na more,jede pljesku ili giros na odmoru.Lidl da ne spominjem.
Odvedes zenu na odmor,da kuva virsle i sprema sendvice...jbt...
More je odmor,more se koke,more je izvor zivota,jeli tako Loke?
More je toplo.Bas toplo.
Guzve ima,ali ne kao kad su Rusi bili vecina.
Sada Rusa nema.Poneki zalutali.Nema letova iz Rusije za CG.
Parking oko 7 evra dnevno.Tura pica za porodicu 10 evra.
Lezaljke od 10-12 do 20 na Lucicama(mala fensi plaza u nastavku Petrovca)
Put je uglavnom ok.Najgori deo puta je ceo put.Ko voli krivine.
Deca ne vole.
Deo preko Tare za izbegavanje.Bas je rasturen.Ostalo ok.
Radar pre Sozine,posle Skadarskog jezera,uzbrdo.Ogranicenje je 50 na jednom mestu.Tu je cesto stacioniran,burazer uleteo sa 80+ pre 10 dana....
Na forumu ne pisem vise...Citam,ali koliko vidim prskao je kao zvecka.Nema sveze krvi.
Pozdrav dobrim ljudima,live long and prosper.
A ostalima...paljba...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja koliko vidim jedan od onih koji su znacajno prsli si ti jer ti se ponasanje i ophodjenje drasticno promenilo u odnosu na period pre korone. A i kako ne pises kada si upravo napisao post. I pored svega, i dalje si mi jedan od gotivnijih likova ovde.
Za pare za koje posecujes te hotele u Petrovcu, siguran sam da mozes da odes u hotel u Grcku, ok, mozda ne bas sa 4* ali ima JAKO korektnih hotela od 3* u Grckoj.
O apartmanima da ne pricam + da se hranis napolju da zena ne mora da kuva.
Da se nadovezem na komentar vezano za Petrovac posto sam bio pre 10 dana.
Prelepo mesto zaista, uredjeno bas, tu mislim na setaliste i na ulice koje su KOMPLET asfaltirane (sve glavne).
Rusa ima pun qratz, ne znam kako ih nisi video. I uzasno me nerviraju. Nesto ih ne volim. Ne znam zasto, jednostavno me nerviraju.
Ruze ga ona 2 nezavrsena hotela ogromna koja tako stoje godinama.
Kupao sam se na Lucicama. Na stranu cene koje su neverovatne nego sto sam u vodi video govno, ulozak i svasta jos nesto prljavo. Tu u plicaku. Inace plaza prelepa, atmosfera, voda.
Cenim da povremeno ispuste u vodu kanalizaciju. Navodno su sproveli neke cevi po CG tipa kilometar u vodu da to je nedovoljno, negde sam citao da mora da bude 20km daleko da bi bilo prihvatljivo.
20e je cena lezaljki i suncobrana prvi red do plaze. Poslednji je 15. Ne znam izmedju. Nikla je i portabl rampa, 3e za ulaz kolima.
Najgori deo puta ubedjivo je Srbija.

Za pare za koje posecujes te hotele u Petrovcu, siguran sam da mozes da odes u hotel u Grcku, ok, mozda ne bas sa 4* ali ima JAKO korektnih hotela od 3* u Grckoj.
O apartmanima da ne pricam + da se hranis napolju da zena ne mora da kuva.
Da se nadovezem na komentar vezano za Petrovac posto sam bio pre 10 dana.
Prelepo mesto zaista, uredjeno bas, tu mislim na setaliste i na ulice koje su KOMPLET asfaltirane (sve glavne).
Rusa ima pun qratz, ne znam kako ih nisi video. I uzasno me nerviraju. Nesto ih ne volim. Ne znam zasto, jednostavno me nerviraju.
Ruze ga ona 2 nezavrsena hotela ogromna koja tako stoje godinama.
Kupao sam se na Lucicama. Na stranu cene koje su neverovatne nego sto sam u vodi video govno, ulozak i svasta jos nesto prljavo. Tu u plicaku. Inace plaza prelepa, atmosfera, voda.
Cenim da povremeno ispuste u vodu kanalizaciju. Navodno su sproveli neke cevi po CG tipa kilometar u vodu da to je nedovoljno, negde sam citao da mora da bude 20km daleko da bi bilo prihvatljivo.
20e je cena lezaljki i suncobrana prvi red do plaze. Poslednji je 15. Ne znam izmedju. Nikla je i portabl rampa, 3e za ulaz kolima.
Najgori deo puta ubedjivo je Srbija.
Poslednja izmena od Ogi u 08 Jul 2021, 14:16, izmenjeno 3 puta ukupno.
-
- Banned
Boli Cgorce djoka za nestasicu vode.Sloba napisao: 08 Jul 2021, 13:10 Meni je ok. Evo u NS poslednjih nedelja... Sremska strana trosi x puta vise vode za pice od proseka i to za zalivanje basta, vinograda, punjenje bazena, dok istovremeno backa strana nema vodu. Gradski vodovod u crvenom i to znam preko druga koji radi tamo, dakle apeli da se smanji potrosnja nisu blef, zaista vode nema. Ali ne vredi. A, onda tamo, u kamenjaru gde je voda doslovce kao zlato... pa sto da ne. U Grckoj gde sam poslednji put bio, konobarica iz kafica sto puta na dan izlazi da bi zatvorila slavinu posle nekog... ljude boli uvo i to je to. Zato zeton i cao.
Oni samo zele da ucare gde god mogu.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Био у ЦГ на пар дана после 12-13 година. Свратио један дан у Петровац на плажу Лучице, био 28. јуна, вода била екстра чиста, а другар био дан пре каже нагледао се свега, папира, пластичне амбалаже, уложака. Зато ако Грци не пооштре мере ето мене у Грчкој почетком августа као и задњих година, барем нема гована и уложака по води

Poslednja izmena od zeljkokg76 u 08 Jul 2021, 14:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Žanjice ako se ne varam. Meni ubedljivo najlepša plaža u CG kao i sam doživljaj dolaska i odlaska sa nje... Onako u sumrak ...grujicd napisao:Tušomat... Crnogorci su ludi.
Sent from my AC2003 using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lučice su baš lepa i simpatična plaža...dobra zabava i danju i noću 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Lučice su mi omiljena CG plaža, pa još kad sedneš u onaj restoran na početku iz kog se vidi cela plaža... Ali samo u predsezoni. U punoj sezoni je užas od nakrcanih ležaljki, gde moraš da prođeš 20 metara u stranu da bi našao prolaz do mora. Nadam se da će ove godine ipak biti malo rasterećenije.
-
- Banned
Tesko brate. Znas koja je guzva bila krajem Juna, mogu misliti sta je sada ili Avgust.
Dzaba sto je lepa plaza ako udahnes govno dok plivas kraul.
A da je lepa, lepa je, uz Zanjice sigurno u TOP 5 CG plaza.
Dzaba sto je lepa plaza ako udahnes govno dok plivas kraul.

A da je lepa, lepa je, uz Zanjice sigurno u TOP 5 CG plaza.
Nije mi jasno oko tih tampona i ulozaka. Bio pre par dana na Plavim horiznotima, one svlacionice na plazi, u svakoj naredjani na zemlji ulosci i tamponi. Jel su normalni ti ljudi vise????
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
Kazu da je na PH bukvaklno WC svuda oko plaze, jezivo.
Zatvaraju se pojedini prelazi sa Crnom Gorom – u toku su radovi
Granični prelaz Jabuka
"Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-6 deonica Mihajlovica-Pljevlja, odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h. Ovo je deonica puta graničnog prelaza Ranče/Jabuka - Pljevlja", kažu iz AMSCG.
Ovaj režim saobraćaja će biti na snazi do 15. jula.
Granični prelaz Rožaje
Kao i na prelazu Jabuka, i na ovom prelazu će do 15. jula doći do potpune obustave saobraćaja u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h zbog izvođenja zemljanih i tunelskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 deonica Rožaje-Špiljani.
https://www.b92.net/putovanja/letovanje ... id=1887922
Granični prelaz Jabuka
"Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-6 deonica Mihajlovica-Pljevlja, odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h. Ovo je deonica puta graničnog prelaza Ranče/Jabuka - Pljevlja", kažu iz AMSCG.
Ovaj režim saobraćaja će biti na snazi do 15. jula.
Granični prelaz Rožaje
Kao i na prelazu Jabuka, i na ovom prelazu će do 15. jula doći do potpune obustave saobraćaja u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h zbog izvođenja zemljanih i tunelskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 deonica Rožaje-Špiljani.
https://www.b92.net/putovanja/letovanje ... id=1887922
Znaci cg se vraca u svoju normalu. Prosle godine je stvarno bila idila.
Kad već pominjete Petrovac, u septembru idemo tamo, nisam bio u CG ne pamtim, kojim putem preporučujete?
Plan je da prenocimo na Zlatiboru. Zahvaljujem.
Sent from my 3310 using Tapatalk
Plan je da prenocimo na Zlatiboru. Zahvaljujem.

Sent from my 3310 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako ide u Petrovac najbrže je kanjon Morače, pa tunelom Sozina do mora. Mogu i da ti nabrajam pojedinačna mesta ali i gugl će sigurno da ti da tu istu putanju.