kami napisao: 24 Jun 2021, 18:59
Ponuda iz FR kod brata u BMW salonu, auto dosao u zamenu staro za novo. Jedan vlasnik, full servisna iz ovlascenog i Tigar gume...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Komšija vozi kamion, nedeljno odradi turu Pirot (Tigar)-Madrid. Verovatno je isto i za FR.
Drugar zimus uzeo Tuarana u Ceskoj, salje slike,kad ono ladno na njemu Tigar Uhp
Konačno ugrabio vremena da ih stisnem od Paragova do Iriga i nazad kao i prethodnih dana aputem (34c).Guma je dobra, drži super po krivinama i na kočenju ne kliza. Udobna i tiha iznenađujuće .. Iznenadilo me da ovo teško kljuse ne kliza preko nosa koliko sam brzo ulazio i izlazio iz krivina. Doduše - 20mm je i 330 diskaći.
Premium je premium ali u ovom cenovnom rangu je UHP2 odlična kupovina
Da li "nareckana traka" koja se nalazi celom dužinom svih kišnih kanala, izuzev nekoliko cm oko TWI ima neku funkciju ili je tu čisto kao ukras?
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
Bax napisao:Bas sam slikao Kleber zimulje dot 2018, sva se onako rasula guma.
Od 5 kola na plazi, samo sam ja imao letnje, sve zemlje famoznog regiona.
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
Evo jos jedna biser, ovaj je na HN table
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Uzeo sam dve prednje Sava Intensa UHP 2 i ovo je uzasno koliko se cuju. Kad se ugreju, cuje se kao neko zujanje koje me jako iritira. Pozadi imam Intensa UHP i sa njima nisam imao problem, nego mi je jedna pukla, pa sam uzeo 2 nove.
Razmisljam da ih rotiram i da ove starije stavim napred jer ovo je katastrofa. Ko god udje u kola, pita me sta se ovo cuje, a i bas me nervira kad ubrzavam jer se pojacava zvuk...