Jes vala tvrdoglav sam i volem mala kola.
Nisam ja baš toliko tvrdoglav nego sam usput malo i racionalan. Meni B segment više nego odgovara po Beogradu što je bar 90% vožnji. Negde moram da napravim kompromis. Ili ću kupiti auto koji je taman za Beograd, a malo lošiji za auto put ili ću kupiti auto koji je bolji na autoputu, a za Beograd u suštini nepotrebno veliki.
E sad ako odem u C ceo račun se pomera. Morao bih da pravim mnogo veći kompromis na račun motorizacije i opreme što ne želim da radim. Usput je C u svemu skuplji bar malo što na godišnjem nivou bude neka cifra koju ne želim da bacim da bi vozio nešto što mi suštinski ne treba. Najbitnije mi je da u svakom trenutku imam apsolutno pouzdan i ispravan auto kojim mogu da krenem na put. To mi je što zbog deteta što zbog posla najvažnije.
Dakle realnost je B. Punto i ja mislim da je dobra kupovina. On je u suštini isti kao DW-ova Corsa i osim što je godinu i po stariji i 6 hiljada evra jeftiniji malo je i lepši
Corsa kao DW-ova je takođe opcija. Interesujeme koji Clio, tj koji motor bi bio prava mera?
Jedna od opcija je i SX4, ali bih ja ipak dizela.
Ukoliko ne uspem da sada završim leasing nego budem morao prvo da prodam mog punta oda ću videti da li da ga sada prodajem ili da čekam da prođe zima.